TA´ EN TUDEKIKS

FREDAGSLINKS #9 BOLIG EDITION

02_efter

Fredagslinks denne gang er temmeligt influeret af min nuværende flyttesituation. Jeg drømmer om boliger, taler om boliger – og læser om boliger 😉 Nu hvor vi endelig har fundet os vores næste lille hjem, er det naturligvis svært ikke bare at gå amok i indretning med mere asap. Men for nu må jeg altså vente, da vi først overtager omkring 1/9. Og før jeg kan gå i gang med ‘alt det sjove’, skal vi også forinden have besøg af nogle håndværkere. Så små skirdt og alt der….

Derfor er de links, jeg har lyst til at dele med jer denne gang også ret farvet af, hvad mit hoved den seneste tid har været fuld af. Igen har jeg været inspireret, underholdt, af og forgabt i en helt masse om og af-veje her på nettet og især følgende links har efterladt et indtryk i den samlede strøm af info og inspiration, som satte sig dybere fast.

Først og fremmest havde Emily for noget tid siden et herligt indlæg om netop dét at flytte. Og hvis I sidder andre derude og skal flytte eller overvejer det – og ikke allerede har bogmærket Emilys indlæg, så vil jeg forslå jer at gøre det fluks. Især i kommentarfeltet er der uendeligt mange gode tips og tricks. Flere af dem har jeg allerede eksekveret prompte på!

Desuden ELSKER jeg sådan ca. alt ved dette smukke børneværelse. Farverne, sengen (!!), tapet, indretning, det eminent fine skab, den fabelagtige vintage lampe i loftet, de strikkede art piece gopler fra loftet og det skønne lille skrivebord. Sådan måtte Pavens nye børneværelse mægtig gerne se ud.

Et andet sted, hvor jeg meget ofte inspireres, når det gælder boligindretning er hos søde og stilsikre Christina. Hun er simpelthen så dygtig til at sammensætte og hver eneste gang, jeg ser et boligindlæg fra hendes side, har jeg bagefter lyst til at gå direkte ud og købe det hele. Her er et indlæg om deres drømmekøkken – og indrømmet: Christina måtte hjertens gerne komme til vores nye lille hus og indrette køkkenalrum dér. Det er jeg sikker på ville blive en stor succes 😉

Og så kan man vist ikke sige boligindretning, inspiration og fifs til interiør i blogland uden at støde frontalt ind i dygtige Homesick. Øj manner, hvor har jeg brugt mange sene nattetimer på at trevle diverse indlæg igennem. Det er lidt som at have et never-ending boligmagasin, som tilmed konstant linker videre til flere indlæg om samme emne, man netop sidder og sukker over. F.eks har jeg læst enormt meget om gulve. Da vi skal have lavet gulve i hele huset det nye sted. Ludbehandling, sildebensparket, plankegulv, malet, epoxy….and so on. Der er vildt meget info og inspiration at hente hos Homesick. Jeg har nok bogmærket de første 10 indlæg til senere inspiration, når jeg engang i september kan få lov at gå i gang med projekt indretning.

Det samme kan i øvrigt sige om Therustyhome. Som især er god til at tippe om smukke og billige boligfund, hvilket gør det totalt umuligt ikke at rykke fingeren over på ‘køb’ knappen. Jeg tænker, hun må tjene godt på affilliate 😉 Hun er i hvert fald skide dygtig!

Et andet site, der excellerer på boligfronten er naturligvis Boligcious. Og for nyligt blev jeg helt bjergtaget af Nynne Rosenvinges smukke og skulpturelle, kreative og samtidig feminine hjem. Wow!

Sidst, men ikke mindst så drømmer jeg lidt om at gå herind og fylde et helt flyttelæs med møbler. Jeg har allerede udset mig de første fire vitriner og spiseborde samt lamper. Skal bare lige have adviseret med min pengepung herom, host.

Det var denne omgang fredagslinks – bolig-edition 😉

 

FOTOCREDIT: BOLIGLIV

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TA´ EN TUDEKIKS