REJS TIL ROM MED BØRN

PASTEL GALORE

pastels-soft-leather4mintfarvet-alderskrise4pussybow1pastel-fest-paa-kirsebaer-alleen0ny-trench-pale-pink-paris3

Jeg er – stadig – vild med de mange delikate pastelfarver, der florerer rundt omkring. Sart sorbet, nude, pale pink, lys gul, mint, babyblå og sart pistache. Det er lidt som at sætte tænderne i en masse franske makroner. Det gør mig øjeblikkeligt i sommerhumør! Her er en lille Pastel Galore; en samling af nogle udvalgte outfits gennem bloggens tid, der ganske tydeligt afslører min kærlighed for de sarte smukke nuancer.

Jeg tror egentlig ikke, jeg nogensinde bliver sådan rigtig træt af pasteller. Jeg finder det meget velvalgt til skandinavisk hud og hår. Og så kan de mikses på kryds og tværs. Det bliver det jo sådan set bare pænere af…..

on-a-sunny-rooftop3flowers-on-a-rainy-day1girly-monstermiks0berry-berry-extraordinary0girly-monstermiks2

2 kommentarer

 • Ditte

  den lyseblå kjole med prikker – hvilket brand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Ditte
   Den er fra River Island, købt sidste sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REJS TIL ROM MED BØRN