PASTEL GALORE

S O M M E R F E R I E

jeg-leger-sommer-igen-blaa-badedragt-og-sneaks0

….har vi ikke meget af i år. Altså manden og Paven har da booket nogle uger i kalenderen, men med flytning, boligskifte, udflytning og nedpakning, freelanceliv for mig og udpakning af et helt hjem i nye rammer, bliver det nok ikke bare ren daseferie for os i år. Derfor tager vi de små åndehuller, vi kan. Efter at have set vejrudsigten for weekenden, var vi derfor ikke sene til at beslutte os for at gå i hi oppe i sommerhuset. Jeg satser på udelukkende at være iklædt badetøj, minimum at indtage tre havnevafler om dagen og sove til MINDST kl. 08.30. Store sager. Vi skal have sammenklappe-madder på stranden med sand mellem tænderne, røde mærker på skulderen efter badedragten, grillmad i haven, jordbær med mælk og måske en kold rosé på terrassen. Hvis vi så også kan få weekenden til at vare lidt længere, måske indsætte et par ekstra timer i døgnet hver dag og frem til søndag, så er alt i top. Jeg har pakket tasken og henter Paven i børnehaven nu. Jeg har besluttet først at åbne computeren igen på mandag. Det blir godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PASTEL GALORE