REJS TIL ROM MED BØRN

TING JEG IKKE FORSTÅR

P1330808

– DMI. Har de drukket af natpotten? Man kan jo ikke regne med det, de skriver. Glad suser man ud af døren i sommerkjole – for så at blive overfaldet af brutal monsun regn. For dagen efter at drage velforberedt af sted iført regntøj, kun for halvvejs at konstatere, at man er gennemblødt af sved, mens alle andre på cykelstien stirrer hånligt fra toppen af deres smarte solbrille. Hmf!

– Chanel sneakers. Undskyld. Jeg er godt klar over det – nu mister jeg en god håndfuld følgere. Men ærligt og redeligt: jeg fatter dem ikke. De er tudegrimme og alt for dyre??

– Flytterod. Hvordan formerer det sig SÅ ubemærket og lydløst?

– Regn, hagl og orkanlignende stormstyrker i Juli……hvorfor?

– Kommentaren ’First like’ på Instagram? Jeg kunne virkelig godt bruge en forklaring her. Jeg.forstår.det.ikke.

– Hvordan folk kommer levende igennem en flytning? Hvilken hemmelig formel er det, vi ikke har fanget? Alt er stress, alt er kaos, tusinde praktikaliteter skal på plads og ingen af dem kan finde ud af at falde i naturlig rækkefølge, en hverdag skal opretholdes imens og tiden synes konstant at accelererer, jo tættere man kommer deadline.

– Chokolade med rosiner. Hvad i alverden skal de derind for?

– Post Danmarks systemer. Mine pakker bliver leveret på op mod 6 forskellige afhentningssteder, flere af dem aldeles upraktisk placeret i forhold til min bolig. Dertil kommer at jeg mere end én gang har oplevet, at modtage postsedler på afhentning af ting på posthuse i andre bydele. For så efter at have stået i kø med resten af byens indbyggere lige inden lukketid at få at vide, at der er oplyst forkert afhentningssted på min postseddel og det rent faktisk ER på mit eget posthus. Kan de selv finde ud af det?

– Folk der går i gang med boremaskiner og hækkeklipper, græsslåmaskiner og motorsav lørdag og søndag morgen kl. 07.00. På hvad tænkelig plan mener de, at det er en god ide?

– Lidt i samme boldgade: folk der har højlydt og hardcore sex for åbne vinduer på en sommeraften. Måske er jeg bare sart. Men det er sgu da ret akavet at gå ned af gaden næste morgen. Tænk hvis de andre naboer tror, det var os?!

6 kommentarer

 • Mht det med at overleve en flytning så håber jeg, at det går lidt nemmere, hvis man betaler sig fra det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haham ja true. Men det er selve den fysiske flytning. Den har vi skam allerede betalt os fra 😉 Men så kommer der jo alt det andet, der skal gøres, tages stilling til, udfyldes, betales og koordineres op til, under og bagefter. Pyh. Er vitterligt VILDT forundret over dem, der flytter hele tiden. Hvordan klarer de den? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er meget enig med mange af dem – især den med Chanel sneakers, det er jo helt grotesk hvor dyre de er! Ja, og så det med højlydt sex :hear_no_evil:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Troede det bare var mig, der ikke havde set lyset omkring Chanel sneakers 😉 Synes de er klodsede og ja… grimme, og jeg elsker ellers Chanel, så tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Rigtig gode betragtninger! Og i forhold til Chanel sneakers – jeg kunne ikke være mere enig. Kender ikke prisen, men har heldigvis heller ikke brug for den 😉 Og så, held og lykke med flytningen, det er en hård omgang.. Men husk at I har noget godt i vente 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak 🙂 Lige nu er det dog totalt uoverskueligt….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REJS TIL ROM MED BØRN