FAMILIEPORTRÆT

BURNING RED

fotolang 1foto lang5fotolang 2

Stilheden herinde har ikke været helt tilsigtet. Og så alligevel. Jeg havde på forhånd lovet mig selv, at jeg i år ville holde ferie fra bloggen. Sådan rigitgt. Fordi jeg tror, det er både sundt og godt for mig og blog lysten. Men så skete der altså bare dét, at jeg fik rigtig meget smag for det dér ferie. Og slet ikke gad at åbne computeren. Overhovedet. Men om lidt kalder hverdagen igen, så jeg tygger mig nu troskyldigt igennem diverse mail indbakker og prøver at skylle de værste forglemmelser ned med et stort glas rødvin.

Vi havde brug for et lille break. De sidste uger har været ualmindeligt hektiske med flytning og huskøb og der er simpelthen så meget papir arbejde forbundet med den slags, at jeg kunne brødføde en hel landsby. Og det er langt fra overstået. Lige nu er der bare en lille pause i det hele – og den har vi altså valgt at omfavne all the way. Før vi ved af det, starter hjulene igen og så kommer hele hus overtagelsen, med at hvad det medfører – og så drøner vi derudaf igen. I morgen har jeg sidste dag i sommerhusland, inden jeg vender snuden mod Staden igen. Den har jeg tænkt mig at tilbringe på stranden, ved havnen med en kæmpe is – og på galleri tour rundt mellem markerne. Jeg skal have grill mad og kold hvidvin. Og ristede skumfiduser.

Billederne her er nogle uger gamle, fra Frederiksberg Have en tidlig morgen. Og i dag er faktisk første gang siden da, hvor vejret har været lige så godt. Vi har været på stranden med gode venner og slikket sol i haven. Helt fantastisk! Og den eneste anden lighed der er, er min hudfarve i nakken i lige nu. Tomatrød.

fotolang 4

Kjole: Helmut Lang // sneaks: Adidas Stan Smith // taske: Goyard // shades: Bottega Veneta // halskæde: Jane Kønig 

***

2 kommentarer

 • J.

  Det er altid super træls og hårdt at flytte – og jeg forestiller mig, at det kun bliver hårdere jo ældre man bliver og med børn osv. 🙂 Håber det kommer til at gå nogenlunde nemt for jer.
  Hvor flytter I hen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak skal du have 🙂
   Ja, der er mange ting at tage stilling til i den forbindelse. Vi flytter faktisk ikke ret langt, fra Østerbro til Hellerup.

   Det betyder heldigvis også, at Paven kan blive i sin børnehave, så det er da én ting mindre, at skulle bekymre sig om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FAMILIEPORTRÆT