NOGET OM SVEDIGE ARMHULER OG BAR MÅS

EVERGREENS

Evergreens

1. Tapet fra Ellos // 2. Stol fra Gubi // 3. Pude fra H&M // 4. Gulvlampe fra House Doctor // 5. Planet Lamp fra Please wait to be seated // 6. Velour blazer fra Gestuz // 7. Duftlys fra H&M // 8. Lampe fra Ellos

Som altid, når man er opslugt af noget, overtager det det meste af ens tankevirksomhed. Jeg er selvsagt ret bidt af boligindretning og den slags lige pt. Der er godt nok et pænt stykke vej, før vi er dér, hvor jeg reelt kan gå i gang med at sætte møbler ind i huset. Der er lige ti tusinde huller, der skal lappes med pollyfilla og 12 liter maling, der skal skambruges først. En væg, der skal væltes, en skorsten, der skal pudses op, strøm, der skal trækkes, en dør som skal laves,gulve som skal slibes – og alt det løse….men snart. Snart kan jeg hente vores ejendele i vores container og gå i gang med at gøre huset til vores hjem. Jeg GLÆDER mig.

Jeg har efterhånden rigtig mange ønsker til hjemmet. Langt flere, end hvad der realistisk set nogen sinde bliver opfyldt, haha. Men man har jo lov at drømme, ikke? Og jeg er generelt rigtig vild med de mange juvelfarver; de varme, dekadente toner, som ses flere og flere steder. Lige nu har jeg slet ikke overblik over, hvordan vores ting passer sammen – og ind i husets kontekst. Det er lidt svært, når de stadig står i en opbevaringscontainer. Men jeg har fået foræret et smukt originalt ovalt grønt marmorbord, som har været min mormors – og med udgangspunkt i dét, gad jeg godt tænke mere grønne toner ind. Måske ikke helt så megen overload som her – men alle disse ting, er nogle, som jeg rigtig godt gad eje. Gubi stolen er vist lidt af et drømmekøb. Men se lige, hvor smuk den er! Det samme må jeg sige om den vidunderlige Planet Lamp, som jeg har sukket over i snart et halvt år. Ren kunst. Men nogle af tingene er dog også fint indenfor rækkevidde.

Hvorfor ender man altid i det skæve limbo af selvmodsigelse i sådanne her situationer? På den ene side, er det super hyggeligt at gå og planlægge og skabe sammen. Selve processen er sjov og jeg nyder det jo faktisk. På den anden side, vil jeg bare super gerne hurtigt i mål. Det er der bare nok ikke så meget, der taler for lige nu, haha.

***

Indlægget indeholder affilliate

3 kommentarer

 • Jeg er vild med det hele! Den Gestuz blazer der er så smuk, men det er Gubi stolen satme også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh du er god til at finde fine ting! Ærgrer mig helt over hvor rød min stue er – for får lyst til at ønske mig al det fine grønne her!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha kender det alt for godt:-) tror desværre også bare det må blive v drømmen her. Det er sgu dyrt at købe og istandsætte hus:/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOGET OM SVEDIGE ARMHULER OG BAR MÅS