EPOXY, MALET GULV ELLER RÅ PLANKEGULV?

NOGET OM SVEDIGE ARMHULER OG BAR MÅS

983C9FD3-A72B-4B6A-A616-33DCA83FD908853A97CD-644A-46EE-96A9-F6570A43E103

Jeg er lidt bagud på alting. Sådan er det, når man står midt i en flytning og er tilbage fra ferie oveni, tror jeg. Der er enormt mange hængepartier, og mange ting, der skal tages stilling til og gøres de næste par uger. Det er heldigvis for det gode, og vi glæder os rigtig meget til at overtage vores nye hus og gå i gang med at sætte vores eget præg på det, men for søren, hvor er det også bare en lang proces at købe hus. Jeg er dybt forundret over dem, der kan flytte 4-5 gange på et år. Hvordan gør folk? Jeg synes dette forløb har været aldeles opslidende. Og vi er langt fra i mål endnu. Jeg husker det slet ikke lige så nervepirrende, omfattende og altopædende at købe lejlighed?

Anyway, jeg håber, I gider at læse og se meget mere bolig fremadrettet, for jeg får nok svært ved at lade være. Jeg skal virkelig styre mig, for ikke at gå shop amok! Føj, hvor er det farligt. Det har jeg faktisk skriblet lidt om ovre på Dba.dk, som jeg (juhuuu!) er blevet fast gæsteblogger hos. Jeg er som nævnt bidt af en gal lopper. Det har jeg alle dage været og jeg ELSKER alt hvad der luger af loppeguld. Genbrugsbutikker, kræmmermarked, loppemarkeder i provinsen, luksus second hand, min mormors gamle loft, Dba.dk og ja, alt i dén dur. Derfor er jeg ovenud begejstret for, at de har spurgt mig, om jeg vil væres fast gæsteblogger. Jeg færdes derinde dagligt i øjeblikket uanset. Så det var – for mig – et match made in heaven!

Outfittet her kan jeg nærmest ikke huske, hvor er fra. Måske modeugen? Som lige blev klemt ind mellem huskøb, sommerferie, fedtet strandhår og håndværkertilbud. Alle mine ejendele er efterhånden spredt i tusinde retninger; nogle er i sommerhuset, nogle opbevaret i en container, andre hos mine forældre og andre igen hos mine svigerforældre. At finde tøj er derfor lidt som at lede efter en nål i en høstak. Jeg har for længst givet op på projektet. Og var det ikke fordi, vi nu endelig kan se en ende på vores boligløse situation, så var jeg nok meget snart mødt op på arbejde i bar mås! Konsekvensen i dette konkrete tilfælde var, at jeg endte med at møde op i en 40 grader varm messehal iført uld og polyester. BAD KOMBI!

1F877A17-5A97-4DEB-8843-A690724997C5

Trøje: Dries Van Noten (faktisk fundet i en genbrug), nederdel: Asos (gammel, find lignende her), sneaks: Adidas, taske: Goyard, shades: Bottega Veneta

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EPOXY, MALET GULV ELLER RÅ PLANKEGULV?