STAYCATION: BORNHOLM

PÅ EN EKSOTISK Ø…..

image36image33image331

Jeg står lige her – og hænger ud på en eksotisk ø i Grækenland, mens jeg ser casual sommerfin ud i tøjet og overvejer en frisk salat fra standcafeen. Eller. Det er nu ikke helt sandt 😉 Om end jeg faktisk ER på en eksotisk ø – og vejret også kunne få én til at tro, man var på andre og mere fremmede breddegrader. Vores ferie på Bornholm har nemlig været ret perfekt ramt, når man tænker på det danske sommervejrs lunefulde humør. Vi har flere gange haft samtalen om, at når vejret behandler én SÅ godt, så er der ingen grund til at tage udenlands? Vi har spist sild, sol over Gudhjem, nyopgravede kartofler, friskfanget fisk, krøllebølle-is og masser af friske bær fra haven. Vi har set solnedgang med alle farveladens nuancer fra byens bedste view (det er et faktum, det er i Vang!) hver aften og vi har sovet længe. Hver dag. Også Paven. Til efter 09.00! Så jeg lover, jeg ikke klager.

Men jeg vil nu alligevel punktere indledende påstand. På nær det dér med øen. For den er jo god nok. Men frokosten var altså ikke mere eksotisk end sammenlapper med leverpostej og sandede æg, jeg kampsvedte i min (ellers super fine og mega billige) syntetiske H&M kjole og desværre var det svært at bade flere steder på øen, på grund af alger. Denne strand ved Stampen var dog rigtig fin – og selv mutti her, der ellers ikke er fan af danske vand- temperaturer, var i vandet hele 4 gange! Ikke dårligt.

image35F3E83E1F-1AE7-4633-8C5D-1D0BA7312E9C

Kjolen er fra H&M / hat fra en biks på Bornholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STAYCATION: BORNHOLM