BURNING RED

STAYCATION: BORNHOLM

bornholmfoto

De af jer, der følger med på Instagram har nok for længst luret, at vi holder ferie hjemme i Danmark i år. Når man lige har købt et hus (!!! har det stadig ret: !!!! over dét faktum), så føler man ikke lige for at smide en stor sum penge efter en eksotisk ferie også. Og dertil kommer, at vi har kunnet koordinere det sådan, at vores ferie kan ‘matche’ vores ‘hjemløs-periode’, som altså desværre varer nogle uger endnu. Når man ikke har en adresse, er det nemlig ret smart med to sommerhuse. Derfor har vi tilbragt meget tid i sommerhuset i Rørvig og nu er vi taget til solskinsøen Bornholm, hvor mine forældre har et hus, vi kunne låne. Nettet og mobildækningen er helt til hest, der er mega langt til den nærmeste 7/11, haha, eller bare kiosk/tank/whatever og vi har tilmed været nødt til at flyve frem og tilbage til møder inde i byen, så helt nemt er det ikke 😉 Men. Her er sol, vand og strand. Her er havudsigt døgnet rundt, de vildeste solnedgange, is i spandevis, god mad og masser af vin. Så jeg klager ikke! Vi kan dog ikke bade, da her er mange alger.

Jeg elsker Bornholm. Her er sådan en ro, som kun ø-samfund har. Alt er i makro format og man kommer lynhurtigt ned i gear, fordi der nærmest ikke ER anden mulighed. Paven nyder det også i fulde drag, især at have os så meget for sig selv. Men hun er nu også begyndt at savne alle sine legekammerater. Og hun har altså 2 ugers ferie endnu! Så jeg forudser snart en hyper lille 4-årig. Vi har efterhånden været her en del gange, da vi jo er her grundet familie. Men jeg bliver aldrig træt at naturen her. Klipperne og de ‘rå’ strande gør mig henført til et helt andet og langt mere eksotisk sted, haha. Jeg synes på mange måder at Bornholm er meget ‘u-dansk’. I sin natur. Og det gør det lige nøjagtig yderst velegnet til ferie!

2 kommentarer

 • Det var da dejligr i kunne få det til at passe.
  Bornholm er sådan et skønt sted, og dejligt sommer billede 🙂

  //www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Åh jeg elsker Bornholm og jeg har en lille indre drøm gemt i maven om at flytte dertil en dag og leve det simple liv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BURNING RED