FLYTTERÅD, EN VINDER OG GODNAT

HÅRBÅND, HUD OG HORISONTER

image473A6618E-A9E2-4DBE-8462-62C8B03004D7

Outfittet her er kun ca. halvanden måned gammelt og varmegraderne, som tillod både bar hud og ditto fødder for længst væk. Hej september. Som det ses af baggrunden, befinder vi os på Bornholm – dengang dovne morgener, solnedgang over havet og kold rosé til endeløse horisonter var dagens eneste faste pejlepunkter. Ak ja, ferien føles lysår væk nu. Men godt det samme. Jeg nyder også tiden nu.

Både blusen og skoene her er fra Asos og begge rigtig gode til prisen. Hvis man enten er utrolig varmblodet, skal på ferie eller blot vil opdatere fest garderoben, så kan de findes her: Bluse og Sko. På samme måde som med bar hud, så er hårbånd også lidt en ‘sommerting’ for mig. Det føles simpelthen forkert, når vejrudsigten siger regn og torden..? Det her er fra Glitter og har en tynd ståltråd indeni. Hvilket gør det ekstra nemt at sætte. Bare et lille tip, selvom jeg er godt en måned for sent ude med det 😉

image11

Bukser: Storm&Marie // sko + bluse: Asos // prikket hårbånd: Glitter // shades: Bottega Veneta 

Indlægget indeholder affiliate

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLYTTERÅD, EN VINDER OG GODNAT