HÅRBÅND, HUD OG HORISONTER

NYE FAVORIT ITEMS FRA ELLOS

C732C36A-4450-498A-B7DD-7E83A4A156E233AFDD04-7845-4DBD-836A-7451DAEF0379

Indlægget er sponsoreret af Ellos

Selvom alt herhjemme hovedsageligt centrerer sig omkring bolig, er der alligevel lidt nye ting, som ikke er bolig-relaterede, der har fundet vej til matriklen. Sagen er den, at Ellos har spurgt, om jeg ville finde nogle favoritter på shoppen og sætte fokus på deres fashion kategori. Og det var ikke nogen svær opgave, eftersom jeg muligvis må være deres bedste kunde hen over de seneste måneder.

Jeg har selvsagt især benyttet deres bolig kategori og det er altså ikke små ordre, vi taler om 😉 Men i samme omgang, er jeg deraf blevet yderligere opmærksom på deres fashion kategori. Jeg har før købt derinde, og har generelt altid været super tilfreds med både pakkernes indhold og forsendelse. Jeg kan nemlig godt lide tanken om, at man en gang imellem gør sig lidt af et kup! Og den følelse får man altså ret ofte, når man shopper hos Ellos. Dels fordi det er så rimelige priser. Men også fordi de er vanvittigt gode til at følge op på og være i synk med tendenser. Se nu f.eks. bare de her super skønne hightop slip-ons i grå filt. De er så enormt fine, meget Celine-agtige – men jo til en ganske ganske anden pris. Og dertil absurd behagelige. Jeg har praktisk talt boet i dem den sidste uge!

BABF39D9-BE57-4529-A87B-FB5217A5E3B75A82ACAA-FD5C-4DC6-A6F6-542B5205EF7B

På samme vis har jeg længe gerne villet have en lækker efterårs trøje i sæsonens brændte nuance, gerne stadig nogenlunde tætsiddende. Jeg har så mange store oversize strik, jeg følte derfor behovet mere var som ovennævnte. Den har et super godt fit og en ret fin sløjfedetalje bagpå ved halsen, som man dog ikke kan se her. Den findes også i andre farver HER, men nu var det især denne brændte orangegule, jeg søgte. Og tænk sig – jeg har allerede høstet flere komplimenter for min nye sweater.

Jeg synes faktisk, de har mange fine strik derinde, hvilket er perfekt med vejret lige nu. Derudover har jeg netop formået at vaske en favorit sort basis kjole i maskinen på et forkert program, hvilket betød at den var lige til skraldespanden. Igen blev Ellos her min redning, da udvalget af sorte basis kjoler er yderst velassorteret. Jeg overvejer at købe den i blå eller grøn også, for det er lige præcis sådan en kjole, jeg ved, kommer til at redde mange tøjkriser ude i fremtiden.

Jeg er desuden i forlængelse af det nød til at nævne overskueligheden derinde. Det er super nemt at fremsøge og gemme/ændre items. Jeg kan med ro i sindet sige, at jeg her taler af erfaring…aehm, host. Har altså lagt VIRKELIG mange ordre hos Ellos de seneste måneder. Men alt det boligrelaterede får I i et andet indlæg, det fortjener det. Og så er det som sagt også blot dette indlæg, som er sponsoreret. Alle mine mange køb står helt for egen regning. Men så meget desto mere mening giver det jo, at takke ja til sådan et samarbejde. Man kan i sandhed sige, jeg er rendyrket fan!

***

2 kommentarer

 • Anne Sofie

  Den sweater er jo såååå flot!! Desværre er den udsolgt i min størrelse (og det der ligner!!) – Øv!
  Men hvor er din smukke nederdel fra? Også virkelig flot 🙂
  Ha’ en dejlig tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak, ja den er altså ret fin, især til prisen, synes jeg 🙂
   Nederdelen er en gammel gammel sag, jeg købte den for en del år siden, da Zalando startede op. Den er fra et brand, der i dag ikke findes mere, men jeg ved, der er mange, der laver lignende – prøv fx toogoodtobebasic.com 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HÅRBÅND, HUD OG HORISONTER