EVERGREENS

VIND 1000 KR TIL BOOZT

booztkonkurrence

Efterårs kollektionerne er landet og før vi får set os om, er det koldere og mørkere tider. Af samme årsag er det ved at være tid til at fylde klædeskabet op med lune lækkerier til børnene. Vi mangler stadig det meste til Paven, men idet hun jo vokser med lynhast, skal vi både have termotøj, nye sko, overgangsstøvler, gummirøjsere, flyverdragt og alt det løse. Det er hver sæson en større udskrivning.

Derfor har jeg teamet op med Boozt, så en heldig blandt jer kan få et pænt tilskud på hele 1000,- kroner til de næste indkøb.

Noget af det, som jeg altid fylder op af i klædeskabet er fx undertøj, især er både uld og bomuld nødvendigt. Paven går i skovbørnehave, så de er mange timer ude hver uge, uanset vind og vejr, så det er vigtigt, hun er varm inders inde. Wheat laver noget rigtig fint og også Petit Bateau er en favorit herhjemme.

Desuden skal der jo også altid nyt overtøj til og der er efterhånden så mange muligheder, at det kan være lidt af en udfordring, at finde den perfekte jakke / flyverdragt. Men vi har nogle favoritter, som vi ofte lander på igen og igen. Blandt andet Ticket to Heaven og Mini A ture og MarMar. Sidstnævnte er jeg bare helt generelt stor fan af, vi køber ofte meget af Pavens tøj derfra. Deres basis trøjer er guld værd. Derudover er den marineblå quiltede termo jakke på collagen fra Mango SÅ skøn og meget rimelig i pris. Den har jeg netop hentet på posthuset!

Og så kommer vi jo heller ikke uden om, at der skal købes både nye sko og støvler til vinteren, både til lidt pænere brug og til institution.Vi har prøvet lidt forskelligt og er generelt glade for Angulus. I år har jeg dog også sat mig for at prøve Kavat, der er svensk og super fine. De er samtidig hundrede procent økologiske, som nogle af de få skobrands til børn og har ægte indfarvet læder, hvilket gør dem både mere slidstærke og meget naturlige at se på. Jeg tror også, vi skal have et par af deres termo gummistøvler, når Paven skal i skoven med Blomsterstuen…..Og de skønne slipons fra designsamarbejdet mellem Vans og Disney er bare slet ikke til at stå for!

Nu til det sjoveste, nemlig Konkurrencen!

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000,- kroner til shopping på Boozt skal du:

  1. Tilføje en kommentar her til indlægget, med et link til en af de nyheder, du ønsker at købe på Boozt, du finder alle nyhederne HER
  2. Klik på fb Like knappen nederst i indlægget

Du er nu med i konkurrencen som slutter på tirsdag d. 8 september kl. 20.00

Vinderen offentliggøres tirsdag aften her på bloggen.

Held og lykke

konkurrencen er sponsoreret af Boozt

 

88 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EVERGREENS