TIP TIL HALLOWEEN PYNT

BLÅ ER DET NYE SORT

tcFyArC8UWRr-RNqUAVf0HJt86sykwKcaNLlcgDCSsQ

Eller det har det egentlig altid været herhjemme. Jeg elsker blå! Især marine og dyb mørkeblå. Når jeg sådan lige tager et kig igennem klædeskabet, kan jeg se, at jeg har en ret så tydelig præference for denne farve, haha. Især elsker jeg midnatsblå læder! Det er da bare så smukt. Og jeg synes personligt at et helt blåt outfit er lige så klassisk og powerfuldt som et sort – men mere feminint og varmt. Hvis det giver mening? Jeg bilder mig også ind, at blå er godt til mit blonde hår og mine blå øjne, men grundlæggende mener jeg nok, at blå klæder de fleste. I hvert fald de mørke toner. Jeg ejer efterhånden mange blå items, men jeg kunne nu godt bruge sådan et par her – både smukke og praktiske! Så bliver regnvejr pludselig meget sjovere! Og når jeg så har aset mig gennem vandmasserne, er mødt på job og skal se præsentabel ud – så gad jeg virkelig godt dem her. Hold nu op, de er PÆNE!!

Kender I det? Man kan altid liiiige finde noget mere, man mangler, når man har en slags mani. For mig gælder det nok ret meget farven blå.

SiWMuONFvXDr6kFTbvGwgUTI3eVULxMOMwICDOH9PNM,ttNR253qQTIDYy6UNV2P71--bzr9DURg2yu23kFM0FQ

Stor taske fra Leowulff, lille kædetaske fra Stella Mccartney, kashmir strik fra Toogoodtobebasic.com, Zadig & Voltaire, Filippa K og Ellos. Læderbuks fra Maison Martin Margiela. Pumps fra River Island. 

Indlægget indeholder afilliate

***

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP TIL HALLOWEEN PYNT