NEW ORANGE GUESS BAG

BULL

fotojane

For noget tid siden var jeg sammen med en stor bunke seje modefolk fra Danmark og udland inviteret til en præsentation af Jane Kønigs nye “Star Tag” kollektion. Kollektionen, der består af 12 forskellige symboler, som alle repræsenterer et stjernetegn er ret genialt tænkt, synes jeg. Nu er jeg jo først og fremmest fan af enkle guldsmykker og især Jane Kønigs. Derudover går jeg hver eneste dag med mine små initialer på den runde guldplade, som næsten er blevet synonym med Jane Kønig. Og jeg forstår hvorfor. Det er enkelt – personligt – og tidsløst. Og det samme kan i høj grad siges om den nye Star Tag kollektion.

Smykket kan både bæres i en kæde om halsen eller som armbånd, og vedhænget kan vende alle veje, så det får et ret forskelligt udtryk. Jeg er tyr og fik et smukt, forgyldt vedhæng med hjem. Jeg elsker det allerede og kan rigtig godt lide friheden i at det både kan benyttes som halskæde og armbånd. Og så føles det sådan lidt ‘power’ agtigt, at gå rundt med et BULL tegn 😉

Star Tag-kollektionen er online her på webshoppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW ORANGE GUESS BAG