EFTERÅRS OG VINTER HIT TIL MINDSTEN

OKTOBER DU SKULLE HAVE VÆRET SÅ RAR

P1340622P1340630

Åhh, efterår. Jeg plejer at være fan af oktober og efteråret. Men lige nu, kun en lille uge inde i oktober, må jeg sige, den skuffer fælt.

Vi har lidt for meget sygdom og bøvl i vores familie lige nu. Og vi har helt generelt haft alt for mange hospitalsbesøg allerede. Så jeg er pt.ikke stor fan af, hvad oktober har bragt mig.

Oktober, du skulle have været så rar:
Simreretter, rødvin, kunstudstillinger og museer, skovture i tunge støvler, æbler i mine forældres have, svampe, jordskokker, fasan og spinat. Stearin lys, tykke striktrøjer, indendørs hygge og en for os ret ny ‘tradition’, nemlig vores venne-Halloween hyggedag.

Og vigtigst af alt: optænding i brændeovnen. Som jeg i øvrigt glæder mig meget til at vise jer. Vores køkkenalrum er ved at tage form nu og her er så hyggeligt! I er mange, der spørger til vores nye hus, både herinde, på mail og Instagram og først og fremmest tusinde tak for jeres dejlige opbakning! Jeg vil naturligvis rigtig gerne vise mere (kig evt. under hashtagget #guldloghome på Insta), men vi er slet ikke i mål endnu. Jeg vil også rigtig gerne vise jer processen undervejs, det er ikke fordi, I kun må se, når det hele står klart. Og det ville også være dumt – for der går læææænge, før dét sker. Men jeg venter fortsat på halvdelen af vores møbler og vi har også stadig håndværkere her. Men snart.

I mellemtiden surmuler jeg lidt foran brændeovnen med en varm kaffe. Jeg synes oktober skal stramme kraftigt op!

P1340648

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EFTERÅRS OG VINTER HIT TIL MINDSTEN