ETERNITY NOW: NOGET OM ROMANTISKE DUFTE

EFTERÅRS OG VINTER HIT TIL MINDSTEN

vinterbarn

1. Elefanthue fra MarMar // 2. Hue med kvast fra Pieces // 3. Leggins fra Popupshop // 4. Anorak vinterjakke fra MiniATure // 5. Langærmet t-shirt fra MiniATure // 6. Uld bukser fra Hust & Claire 7. Halsedisse fra Hummel // 8. Vinterstøvler i økologisk læder fra Kavat

Der er ikke rigtig nogen vej udenom. Ved hver sæsonskifte, skal man have opdateret garderoben, når man har små børn. De vokser så hurtigt, så herhjemme er det i hvert fald ikke muligt at bruge hverken jakke, støvler eller andet fra sidste år. Hun er faktisk rykket 3 sko størrelser siden sidste vinter! Her er noget af det, jeg enten allerede har klikket hjem – eller agter at gøre indenfor nær fremtid. Det er ting, som år efter år har fungeret – i forskellige udgaver, men alle med samme træfsikkerhed hvert år, når efteråret og vinterens komme kræver nyt tøj til min datter.

Anorakken fra MiniATure i blomme er bare så skøn. Jeg er sikker på, hun kommer til at ligne en million i den. Vi har haft dem mange gange og altid været rigtig glade for dem. Flyverdragter kommer på i børnehaven, når kulden sætter ind, men når vi skal frem og tilbage og handle/køre bil/el. lign, er jakke nok. Støvlerne fra Kavat ser SÅ varme og lækre ud! Elefanthuen fra MarMar har vi også haft mange gange. Sikkert hit. Og det samme kan siges om de lækre uld leggins fra Hust & Claire. De er både varme og super bløde. Og generelt er det et hit på denne årstid med leggins/gamasher, fordi det er rarere indenunder termotøjet (eller senere flyverdragt), frem for stive cowboybukser eller nederdele, der krøller. En halsedisse og en god undertrøje er også et must. H&M har tit mange gode, men den her er nu også vældigt fin. Jakken ankom med posten i går. Og skoene ligger og venter nede på posthuset. Jeg tror snart, vi er klar til efterår!

Indlægget indeholder Affiliate

***

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ETERNITY NOW: NOGET OM ROMANTISKE DUFTE