PINK LADY

EFTERÅRSHYGGE

IMG_0490

EFTERÅR. En både lidt vemodig og meget smuk årstid. Jeg er uden sammenligning størst fan af sommer. Jeg er langt mere begejstret for varme, lys, lange nætter og florlette kjoler end jeg er for frosne fingre, våd næsetip og tykke trøjer. Derfor er efterår altid lidt vemodigt, idet det varsler, at der nu er laaaang tid til jeg igen kan hoppe rundt i bare ben og åbne små jakker. Alligevel er jeg ret pjattet med efterår. Det er ikke helt vinter og umenneskeligt koldt endnu, man kan stadig cykle gennem byen uden forhindringsbaner af sne, slud og regulært trafik kaos (hvilket vinteren altid igangsætter, suk). Og man kan hygge sig ekstra meget med simreretter, ild i pejsen, ture langs stranden med bløde tørklæder viklet om halsen og bage kager i lange baner! DET er jeg fan af.

Og det var faktisk ret præcist, hvad vi valgte at bruge sidste weekend oppe i sommerhuset på. I erkendelse af to ting:
1) Alle andre (eller sådan føles det) havde øjensynligt efterårsferie. Vi legede, at det havde vi også. I hvert fald i tre dage. 2) Vi har siden husovertagelsen og hele husprojektet, som reelt lå i slut juli, ikke haft en eneste fri-weekend. Fordi man jo intet når i hverdagene, har vi knoklet alle weekender for at komme på plads. Set i bagspejlet var det ret dumt, at vi brugte alt vores ferie INDEN husovertagelse. Kan ikke anbefales!

Nuvel, vi besluttede at parkere skyldfølelsen over ikke at trække i malertøjet, køre i Silvan for 114. gang eller bore huller i væge, og så pakkede vi i stedet en taske og satte kurs mod sommerhuset. Det kan godt være ret svært at give slip, når man hele tiden har følelsen af, at målet ligger liiiiiiige dér fremme. Men jeg tror nu, det er sundt. For vi når det jo nok. Vi har i hvert fald ikke lige planer om at flytte foreløbigt 😉

IMG_0491

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PINK LADY