MØRKERÆD

ETERNITY NOW: NOGET OM ROMANTISKE DUFTE

fotock1

Sponsoreret

Kender I det, at dufte kan vække minder, man havde glemt, man havde. Sådan har jeg det ofte. Det kan være duften af mit barndomshjem, duften af min datter, når jeg pludselig hiver noget tøj op af en kuffert på en rejse, duften af mad med særlige krydderier eller alt mellem himmel og jord. Sådan havde jeg det også første gang jeg duftede til Calvin Kleins nye duft Eternity Now. Den dufter af min barndomshave. Eternity NOW er en parfume med en kvindelig og romantisk duft, inspireret af idealet om varig kærlighed og intimitet, kan jeg læse mig til. Og det passer da i hvert fald ret godt på mine barndomsminder om en fin rosenhave og sus i piletræerne. Med duftnoter af Lychee frugter og pæoner er den både frisk og lidt eksotisk.

I dag er det mest min far, der passer have, fordi han er på pension. Men i min barndom var det min mor, fordi hun gik hjemme meget af tiden. Vi sad tit og delte en sandwich derude og snakkede om alle blomsterne. En relativt uskyldig lille situation, men ikke desto mindre noget, som jeg fortsat elsker at tænke tilbage på som voksen.

Min mor elsker blomsterdufte og pæoner og hun ynder gerne at have det i sine beauty produkter også. Derfor tror jeg, hun skal have denne parfume. Det vil være en fin ‘gestus’ som tak for de små barndomsmider. Det fine er jo, at de bliver siddende, selvom tiden løber fra dem. Og så fortjener hun ekstra meget forkælelse disse dage! Eternity Now er perfekt hertil.

Har I også dufte, der er forbundet med sådan en slags ‘love-story’? Del dem endelig her i kommentarfeltet, det er så hyggeligt, sådan noget. Jeg synes faktisk, det er ret vildt, så meget dufte kan ‘sætte sig i én’. Og jeg tror måske kun det er blevet stærkere med alderen.

fotock3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MØRKERÆD