GULVTÆPPET FRA MARNI

#GULDLOGHOME

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 21.09.22

Her er lidt hurtige billeder fra den sidste uge. Vi arbejder fortsat på højtryk med huset. Og det kommer vi nok til lang tid endnu. Men vi hygger os med det. Endnu i hvert fald 😉 Der skal nok komme et tidspunkt, hvor det vil hænge os langt ud af halsen. Men lige nu nyder vi, at vi har fået vores eget skønne lille hus, som vi helt selv kan sætte eget præg på. Det er enormt tilfredsstillende at se det ‘vokse’. At se alle vores ideer og påhit komme til syne. Vi er langsomt ved at være færdige med køkkenet. Vi mangler stadig alle mulige små finish, en loftlampe, noget til vægen, måske noget gardin halløj af en art og måske et gulvtæppe. Men ellers er vi faktisk ved at være der. Nu mangler vi så bare alle de andre rum, haha……

Vi har arvet nogle rigtig fantastiske møbler, synes jeg. Og det er enormt priviligeret, når man lige har købt et hus og brugt en hulens masse penge på det, at få foræret en masse smukke møbler, som samtidig har en historie for os. Lampen, som I ser her, fik mine forældre i bryllupsgave. Den er fra Holmegaard og Le Klint-skærmen bærer præg af tidens tand. Så den skal jeg have skiftet. Jeg er stadig usikker på, om jeg blot skal erstatte den med en ny lignende model, eller om jeg skal gå i en helt anden retning?

Men se lige engang hvor smuk den store glasfod er. Jeg elsker den. Derudover har jeg været så heldig at arve mine forældres gamle Fritz-Hansen Super-ellipse bord, som er en særudgave lavet i Wenge træ, som er en art af et kakao træ, hvilket gør at træet er helt mørkt, næsten sortbrunt (første billede). Jeg tror seriøst, jeg har savlet og sukket over det bord i rundt regnet 18-20 år! Det har kun været brugt til store fester, fordi det er ret stort. Ellers har det stået fint pakket væk i et hav af uld og tæpper og skum ude i skuret. Og endelig mente mine forældre altså, at deres tid for kæmpe fester var forbi – og tiden inde til at give det videre. Jeg føler mig meget, meget heldig.

På billedet øverst til højre kan I se vores køkkenalrum. Eller noget af det. Selvom vores hus ligger lige ud til en vej, hvilket også har haft betydning for prisen og gjort det muligt for os, at erhverve et hus kun 18 min fra centrum af København, så sidder vi blot og kigger ud på grønne gamle æbletræer, en skøn have og de smukke omkringliggende huse. Det nyder vi.

Men det, vi elsker allermest er nok lyset! Vi har i mange år boet i små typiske københavner lejligheder, og de er oftest mørke. Også selvom vi har boet højt oppe. Vores kæmpe store vindue for enden af spisestuen, vores to havedøre og vores store ovenlysvindue gør at rummet har et enormt lys indfald og vi har sol hele dagen! Fra den står op om morgenen til den går ned. Fordi vi har vinduer til alle sider, efter vi har væltet en væg imellem køkken og stuen. ØJ, hvor jeg synes det er fedt! Vi kan ikke se Emdrup sø som mange af de andre huse omkring os, men vi kan gå derned på 4 minutter – og hver morgen, når jeg cykler med Paven i børnehaven, kører vi langs søen og hilser på fiskehejren, der trofast står og holder øje. Så fantastisk.

Jeg skal lige have sorteret nogle flere billeder og så glæder jeg mig til at vise jer nogle før og efter billeder. Der er alligevel godt nok sket en del den sidste 1 1/2 måned, vi har boet her 😉

FullSizeRender

Billederne her er fra min Instagram, hvor jeg er lidt flittigere end herinde – I kan se mere under #guldloghome

 

 

 

 

3 kommentarer

 • Jeg bliver helt glad over at høre hvor dejligt et hus I alligevel endte med at finde! Har du skrevet mere om hvordan det hele faldt på plads og I fandt huset? 🙂 Jeg har ikke været helt up-to-date med min bloglæsning her i Asien 😉 Anyways, det ser i hvert fald topfint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak skal du have søde du.
   Nææm, det har jeg faktisk ikke, men pludselig var det der bare…. egentlig ved jeg ikke helt, hvordan det pludselig ku falde sådan på plads. Sådan sker ting bare en gang imellem? 🙂 Men god ide, det kunne jeg da sådan set godt skrive et par linjer om. Håber ikke I får flere dårlige rejse oplevelser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK! :* Jeg håber også selv vi slipper 😉 Vil glæde mig til at læse mere om den lykkelige slutningen på husjagten 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GULVTÆPPET FRA MARNI