EFTERÅRSHYGGE

GULVTÆPPET FRA MARNI

IMG_0479

Der er ikke nogen vej tilbage nu. Efteråret er her. Børnehaven har allerede udbedt sig flyverdragter og luffer (!) og jeg er for længst gået om bord i mine uld undertrøjer fra Toogoodtobebasic, som jeg lever i hen over vinteren. Derfor er jeg også ekstra begejstret for mit nye rya-tæppe. Aka min voldsomt pæne Marni frakke-vest, som jeg har fundet billigt på DBA. Min mand hader den! Han synes det ligner, jeg har iført mig et gammelt gulvtæppe. Men det gør den slet ikke mindre pæn i min verden 😉

Her i overgangsperioden er den perfekt ovenpå en kashmir strik og med grove støvler. Jeg kan lige så godt indrømme det: Jeg har faktisk allerede haft vinterjakken på et par gange. Men det ER altså lidt for tidligt endnu. Så i mellemtiden kan min Marni ‘gulvklud’ klare ærterne. Det må manden så leve med. Sådan er der så meget…….

IMG_0478IMG_0475IMG_0477IMG_0474

Strik: Dries van Noten / bukser: Ellos / shades: Bottega Veneta / tote: Goyard / vest: Marni / halskæde: Jane Kønig / sko: Angulus 

***

2 kommentarer

 • Du ser brandgodt ud! Er dine bukser mon dem med den såkaldte voksede overflade? Overvejer nemlig at købe selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak søde du. Ja, det er nemlig dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSHYGGE