BLÅ ER DET NYE SORT

NEW GLITTER CAPE

IMG_0683IMG_0726IMG_0727

Nogen gange har man bare lov at være heldig. Og jeg synes virkelig, at Glitter har ramt plet med denne smukke kappe. Jeg elsker farverne og den er dejligt tyk og varm her i overgangsperioden. Og så er den meget fair i pris, mener omkring 400,- På de her solskinsdage, hvor det trods alt føles en tand for offensivt at iføre sig pelset dunjakke, men omvendt er blevet for koldt til trenchcoat, så er den helt perfekt. Og til vinter bliver den sikkert genial at putte sig i på en kold dag foran pejsen!

Jeg elsker, som jeg før har skrevet, alt hvad der kommer i nærheden af kapper, slag og ponchoer. De er så anvendelige og lige med undtagelse af en rygsæk, kan jeg ikke komme i tanke om noget, de ikke kan kombineres med 😉 Men ak og ve – min mand mener stadig – jf. mit forrige outfit indlæg – at jeg mestendels ligner omvandrende gulvtæpper disse dage……

IMG_0694

Kappe: Glitter // shades: Bottega Veneta // Støvler og bukser: Ellos // taske: Leowulff // turtleneck: Zara 

***

Indlægget indeholder Affiliate

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLÅ ER DET NYE SORT