PONCHO LOVE

NEW ORANGE GUESS BAG

BABF39D9-BE57-4529-A87B-FB5217A5E3B7

I er flere, der har komplimenteret og spurgt på min nye Guess taske. Og det kan jeg da sådan set godt forstå 😉 Jeg er helt pjattet med den selv. Her om vinteren, når alt ens tøj har tendens til hurtigt at blive lidt mørkt i det – jeg går ret meget i sort, grå og marineblå her om vinteren, er det skønt at kunne sætte lidt farve på med en flot taske. Jeg elsker desuden også strukturen i skindet – og så er den på grund af sin ‘boks-form’ ret rummelig. Kædehanken er samtidig med til at gøre den lidt rå. Tilmed synes jeg faktisk at prisen er meget rimelig. Naturligvis ikke helt highstreet, men i betragtning af, at det er en designer taske i ordentligt materiale, er prisen bestemt til at være med på. Jeg har købt den her. (Den findes også i hvid og blå). Og jeg går pt. og drømmer om at parre den med den her!

God fredag!

Indeholder affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PONCHO LOVE