BULL

PINK LADY

IMG_0246IMG_0211IMG_0221

I sidste uge tog jeg min mini Pave under armen og drog ind og så børneballet på Det Kongelige Teater. Fabelmageren kan bestemt anbefales, hvis man har små fantasifulde og legesyge 4-årige børn på matriklen. Og også ældre, vil jeg skynde mig at sige. Min dygtige veninde har været med til at stable den på benene, om man så må sige, og hun havde derfor inviteret os ind til en forpremiere. Det var et KÆMPE hit. Vi har talt rigtig meget om den siden. I dagene op til talte vi meget om teater, ballet, balletbørn, om Shane og om fantasi. Og da dagen endelig kom, var Paven så spændt, at hun næsten ikke kunne vente. Derfor måtte jeg også trække i det ‘fine tøj’. Vi skulle på Det Kongelige Teater – og derfor kunne vi, ifølge Paven, KUN komme iklædt lyserød. Yndslingsfarven. Som sagt – så gjort.

Faktisk var det denne fine dame, der fik mig til at klikke vores nye sager fra MILK hjem. Blusen (der vist egentlig er en kjole?) er så fin til hende, synes jeg. Og kimonoen, der egentlig er en børnestørrelse 16 år, den måtte jeg bare have. Den er lige dele behagelig og klædelig. Og nem at peppe et sort outfit op med. Den vaflede struktur gør den samtidig cool og afslappet. Det er måske lidt svært at se den ordentligt, jeg må se, om jeg kan få taget nogle bedre billeder ved lejlighed. Men vi var lidt for pjattede og overgearede til, at vi kunne finde ud af at posere. Men hermed i hvert fald en anbefaling fra mig – på såvel børneballet – som overblød jersey til både store og små.

IMG_0244IMG_0226

Paven er i jakke fra Soft Gallery og trøje fra Milk og min kimono er også fra Milk

5 kommentarer

 • Meget smuk Pave og mor 🙂
  Og ja elsker teater, min mor tog mig altid med til et eller andet godt.
  Aften hilsner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ER I bare fine. Er ret glad for min kimono. Det er lidt som en stor sweat bare i kimono-form 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Hvor er den bare fin – den må jeg da have som en lille fødselsdagsgave til mig selv 🙂 Måske du kan hjælpe mig med hvad en størrelse 16år er i børnestørrelse – 158-164 eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathe

   Det ville egentlig også hjælpe at høre hvilken størrelse du normalvis er 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BULL