PONCHOEN - DET PERFEKTE EFTERÅRS ITEM

PONCHO LOVE

Untitled-2

Nogen kunne måske have lyst at indvende, efter mit indlæg i går, at ponchoer ikke er dét, jeg mangler allermest. Men her tager nogen fejl. For dem kan man ikke få for mange af. Og lige nu har jeg især udset mig disse fire. Som hver især kan noget og klart ville fuldende mit efterår lidt mere. Alle fire er i meget forskellige prisklasser, så der er lidt for enhver. Jeg gad egentlig godt have dem alle. Men det er måske trods alt lidt overkill. Det store spørgsmål lige er er jo så blot – hvordan vælger man?

1. Ternet blå fra Ganni // 2. Marine turtleneck fra Gant // 3. Grå oversize fra Asos // 4. Bordeaux og flaskegrøn med orange kant fra ONLY

2 kommentarer

  • Ann Cathrine

    Det er altså god service lige at poste dette indlæg efter det andet 😉 Må overveje om der skal flere af denne slags i skabet…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PONCHOEN - DET PERFEKTE EFTERÅRS ITEM