GULVTÆPPET FRA MARNI

TIP TIL HALLOWEEN PYNT

skaermbillede-2018-04-16-kl-09-51-46

P1340771-680x397

Som nogen af jer måske kan huske, er vi simpelthen begyndt at holde Halloween. Noget jeg nok aldrig havde troet, skulle ske for mig. I kan læse meget mere om hvorfor og hvordan her. Men faktum er, at det faktisk er gået hen og blevet en rigtig rar og hyggelig tradition. Og jeg glæder mig allerede til weekenden, hvor vi igen skal horror-hygge 😉

Sidste år dækkede jeg op med både et voksenbord og et børnebord, hvor jeg samtidig forsøgte at være lidt kreativ med påhit til halloween pynt – uden at det skulle være hverken for besværligt eller dyrt. F.eks fungerede mine små edderkoppekager rigtig fint! I kan se meget mere her.

Med oktober kommer Halloween, edderkoppespind og græskar. Det er årets uhyggeligste højtid, som selvfølgelig kræver det mest bloddryppende og skræmmende Halloween kostume*.

Holder I Halloween? Eller synes I mere – som jeg selv, inden jeg gav efter for galskaben – at det er en slags opreklameret forbrugsfest?

P1340811-680x398

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GULVTÆPPET FRA MARNI