MIT HBO

40% PÅ STØVLER OG SKO INDTIL MIDNAT

borneskovinter

1. Økologisk lædersko Kavat / 2. Slipon fra Ecco / 3. Disney slip on Vans / 4. Cool Moon Boot / 5. Læder og pels fra Kavat / 6. Velcro og for fra Angulus

Har lige set, at der er op til 40% på støvler og sko og Overtøj på Boozt indtil midnat. Og der er stadig meget at vælge mellem. Jeg tror da vi skal have klikket et par ekstra støvler til børnehaven hjem! Og hvis I ikke allerede har købt vinterjakke eller flyverdragt, er der også udsalg på disse. Jeg synes især nr. 4. og 5. kunne være cool til Paven. Og så overvejer jeg om man skal klikke Disney Vans hjem til foråret…..Hmn….bumbum……

Indlægget indeholder affilliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIT HBO