BELLEVUE

ART DECO DEKADENCE FRA MIU MIU

miumiunuP1390568

Sponsoreret af MiuMiu

Netop som min foretrukne parfume slap op, dukkede der behændigt en ny ind af døren. Ret heldigt. Men endnu mere heldigt er nok, at jeg synes, at denne dufter RET fantastisk! Jeg kan godt lide dufte, der ikke er FOR forudsigelige. Og sådan er denne her, synes jeg. Ikke super let og rose-agtig, som mange kvindedufte, men heller ikke tung. Mere – ekstravagant – hvis det siger noget om en duft? Duften her er den første fra Miu Miu og passer faktisk umanerligt godt til resten af brandets univers. Jeg har i mange år elsket deres design og duften kan lidt det samme: koderne for fantasi og virkelighed, klassisk og moderne er altid omarbejdet og har fået et twist. Koket, drilsk og feminint.

Miuccia Prada er en sand mester i at blande det almindelige med det raffinerede, det konstruerede med det tidsløse. Miu Miu´s nye duft har noter af liljekonval, jasmin, træ og peber fra Akigalawood. Det gør den lidt Art Deco-agtig. Hvilket flakonen i hvert fald understreger. Se lige hvor smuk den er! Elsker det blødt blå-tonede, uigennemsigtige glas, der minder om Miu Miu’s typiske matelassé-mønster. Gid man havde et stort dekadent sminkebord med velourpuf, hvor den kunne stå og pynte på en dunkel spejlbakke og se laber ud. Indtil videre må den dog nøjes med at stå og pynte på mit badeværelse. Det er nu også helt ok.

P1390582

2 kommentarer

 • Den er godt nok også ret fin, den flacon.. Den måtte godt pryde mit (godt nok ikke-eksisterende) sminkebord 🙂

  Når du skriver ekstravagant – så tænker jeg straks på en “aftenduft”. Altså sådan én man har på til middagsselskaber og i byen. Am I right, eller vil den også sagtens kunne bruges om dagen? Jeg er nemlig ikke den der går mest i byen og til fine middagsselskaber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, det kan jeg da egentlig godt forstå, hvorfor du tænker 🙂 Njaa, jeg har haft den på i dag – om dagen. Uden at føle mig forkert. Men altså, den slags kan jo være individuelt. Men jeg tror dog sagtens, den kan betegnes som en dag-parfume også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BELLEVUE