I WISH

TO BALMAIN OR NOT TO

balmain

Jeg er blevet gammel. Orker filmer ikke ligge i et papirtyndt telt på Amagertorv i 3 dage og fryse måsen af, så jeg kan svøbe min blegfede krop i rhinstene, drapperet velour og ekstravagant Balmain. Jeg orkede heller ikke gå vejen forbi et par timer efter åbningen, da jeg alligevel var lige ved siden af. Faktisk drejede jeg målbevidst ned af en anden sidegade. Magter det altså ikke. Og ved I hvad? Jeg synes ikke en gang, det er særlig pænt.

Ikke et ondt ord om Balmain. Jakken her på billedet fandt jeg til 80% på et lagersalg i Amsterdam for snart 3 år siden. Helt uden at stå i kø i øvrigt eller ligge i telt. Jeg behøvede heller ikke 25.000 fra far og mor, kan jeg afsløre. Men buttom line: Den var et godt køb og jeg er meget glad for den stadigvæk. Og den slags skal man da have lov at glæde sig ved.

Folk må helt selv må bestemme, hvad de bruger deres penge på. Det står dem frit for. Men alligevel er det da ret vildt, når man er 15-16 år, at bruge 25.000 kr. til modetøj. OG at pjække fra skole for at gøre det. OG at forældrene støtters deres børns pjækkeri, så de kan købe hypet modetøj. Og komme i skole i morgen og ligne små kloner af hinanden. Jeg er jo blevet så gammel og møg kedelig, kan godt selv høre det. Men det er simpelthen for åndsvagt, altså.

9 kommentarer

 • Pernille

  Tak for dette indlæg. Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg elsker mode og lækre sager, men der er noget, der er stukket helt af her… Måske er jeg også blevet gammel ELLER fået nogle helt andre værdier i livet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, jeg forstår godt at man kan begejstres over både design og tøj 🙂 Men at man pjækker fra skole, for at shoppe tøj med forældrenes accept er altså bare lidt wierd for mig….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Helt enig! Håber virkelig mine børn ikke bliver såden (og at jeg ikke kommer til at støtte dem i sådan noget:)))
  Det er jo absurd (eller måske er det bare mig som (også) er blevet for gammelt :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sååå enig Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Men du skriver jo selv, at folk selv må bestemme, hvad de bruger deres penge på.

  Jeg synes personligt, at vi skal passe på med, at sociale medier ikke blot skal være et bedrevidende forum, hvor forargelse giver flest likes. Det er allerede sket på blogs, så lad os da lige bevare blogmediet lidt endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, netop. Det må de. Er helt ligeglad, hvad folk beslutter at bruge deres penge på, så længe det er lovligt i hvert fald 😉 Men at pjække fra skole, for at shoppe amok, er altså lidt langt ude. Særligt at det foregår med forældrenes accept. Det synes jeg faktisk er ret skidt. Bare min mening. Og den må jeg jo heldigvis godt have herinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ha ha.. vi ér blevet gamle og heldigvis for det… men også heldigvis for at hm fortsætter det skøre cirkus og for at vores børn vil prøve at slippe for skole og ligge i kø for at få klon-tøj… men hvor er det sjovt at høre (sig selv) være den voksne og kedelige, der bare ikke helt er med på, hvordan verden er i dag.
  Kram!
  ps. hvis ikke der var tåbeligheder til, hvordan skulle vi så lære vores poder at undgå dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I WISH