PEACH WINTER

BELLEVUE

IMG_1217IMG_1222

I går nåede vi en søndags slentretur i eftermiddagssolen. Den slags har vi ikke gjort længe. Vi plejede ellers altid at være ude på tur i weekenderne i ‘gamle dage’ ( =FØR projekt hus), fordi vi elsker at gå ture, være ude og se nye steder – og fordi Paven har rigtig godt af at få rendt lidt krudt af. Vi er begge opvokset med hund, skov og have og har derfor altid været meget ude, da vi var yngre – hvilket vi heldigvis begge stadig elsker. Men det føles som lysår siden, vi har kunnet tillade os at frådse sådan med en weekend. Bare at være. Gå langt og længe, med fedtet hår og render under øjnene, få luft ned i maven og kigge på horisonter og lege ta-fat – og naturligvis slutte af med kage! AHH!

Først brugte man jo alle weekender på fremvisninger og rengøring, derefter på at kigge huse – og så siden vi købte og overtog, der har vi knoklet på med istandsættelsen. Sådan er det jo – og der er vist ingen tvivl om, at hele 2015 for vores vedkommende har stået i boligens tegn. Men vi nyder det heldigvis. Ikke mindst vores nye hood. Derfor skulle vi selvklart et smut på Bellevue. Og med dét vejr og dét lys, der var i går, var det et helt rigtigt valg! Ikke som i dag….Brrr……flere søndage som i går, tak!

IMG_1199IMG_1226

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PEACH WINTER