40% PÅ STØVLER OG SKO INDTIL MIDNAT

BØRNEVÆRELSET

IMG_1059

Fra venstre øverst: Slagbænken har været min, da jeg var lille. Elsker at den er så slidt. Begge armlæn er bidt i stykker af vores gamle boxer-hvalp og træet har den grad såkaldt patina. Men den er ren nostalgi! Tapet er fra Ellos og pude fra LuckyBoySunday// Ballonlampen fra CamCam // Tipi fra Serendipity, walstickers fra Ferm Living og plakat fra Zoo // Rokkefår fra Povl Kjer og dukkehus har mine forældre fundet brugt til hende. 

Selvom vi langt fra er ‘i mål’ endnu (virkelig fjollet udtryk, for er man nogensinde det?), så begynder Pavens værelse langsomt at ligne noget. Der er stadig en del tilbage at gøre, men grundlæggende er de fleste detaljer på plads. Hun er så glad for at have fået et værelse. Det var det helt rigtige tidspunkt. Hun var i den grad vokset fra at skulle sove hos os, som vi var nødsaget til i den gamle lejlighed. Eller det vil sige. Hun kommer stadig ind til os om natten de fleste nætter, da tilvænningsprocessen med nu at skulle ligge alene, er lang. Men hun nyder virkelig at lege på sit værelse, invitere venner hjem og ‘trække sig tilbage’ derinde. Det bekræfter os i dén grad i, at vi var vokset ud af vores gamle lejlighed. Det er så dejligt at se, at det ikke (kun i hvert fald) er et behov, vi har skabt/forestillet os.

Samtidig er det først nu, hun overhovedet har gjort antræk til at ville lege for sig selv. De første 4 år af hendes liv ville hun helst være der, hvor vi var. Hun har delvist fået lov at bestemme selv også. Inden for rimelighedens grænse, haha. Hun er meget meget girly. ALT, hvad der hører under dén kategori, er hun helt forgabt i.

Vi ville gerne have undgået for meget lyserødt, men der var ikke noget at gøre. Og det kunne nemt være gået endnu voldsommere for sig 😉 Favorittingen lige pt er en skrigende pink Frost og Elsa lampe fra Silvan. Som moderen næsten får ondt i øjnene af. Men hun har naturligvis fået den op, for det er jo hendes rum. Og så har jeg fundet nogle andre lamper at supplere op med, som passer til hendes ‘temperament’; Den fine mintfarvede luftballon fra CamCam og Hello Kitty lampen. Hun elsker dem begge (næsten lige så højt som Elsa-rædslen)…..og så har jeg fundet de fine drops walstickers fra Ferm Living, som har samme pink nuance som Elsa lampen, så der er lidt sammenhæng i værelset. De er samtidig en fin udsmykning, da de hurtigt kan tages af, hvis man bliver træt af dem, modsat tapet, der jo er knap så nemt.

IMG_1060

Paven har en hule på sit værelse, et slags indhak ved den ene væg, som hun med det samme ville have ‘slyngel-stue’ i. Her er fyldt med tæpper, puder og bamser. Og så har jeg fundet et langt gardin på Ellos, der matcher tapet på den modsatte væg, som kan trækkes for hulen. Det lyserøde gulvtæppe er fra Ikea og børnemøblerne er fra en ældre kollektion fra Flexa. Flagranken i hulen er fra CamCam og det er hendes rosa sengetæppe i tipien også. 

Lige nu mangler vi især pæn og praktisk opbevaring til hendes værelse og et fint skab/kommode el. lign til hendes tøj. Har I nogle gode bud?

Indlægget indeholder affiliate

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

40% PÅ STØVLER OG SKO INDTIL MIDNAT