SOVEVÆRELSE SNEAK PEAK

B/W FURRY LOVE

bwfur_edited-1

1. Vaskebjørnspels fra Saks Potts // 2. Faux-fur frakke fra Storm & Marie // 3.  Faux-fur cape fra Michael Kors // 4. Yoko dotted pels fra Saks Potts // 5. Shearling pockets cardigan fra Anne Vest // 6. Lang pels kappe fra Utzon 

Jeg er brændt varm på ideen om en vamset Black/White fusk pels. Et par af de viste her er dog i ægte pels, men jeg foretrækker nu faktisk fusk versionen (og det gør min pengepung også!). Og der er rigtig mange gode bud derude, synes jeg. Der er noget grafisk cool over kombinationen af den hvide og sorte pels. Det bliver edgy og mere råt, samtidig med at det stadig har et lidt eksklusivt look. Det bliver samtidig også mere uhøjtideligt. Naturligvis kan man parre alle ovenstående skønheder med høje hæle og opsat hår, men jeg mener nu faktisk, at de især ville gøre sig godt med enkle sneakers eller grove støvler, samt tilfældigt løst hår. Hvis penge intet issue var, så gad jeg dælmer godt nr. 6. Wow.

Og med de snedriver, vi fik glæden af at skovle af fortovet i weekenden (Hurra for at være husejer…..) mener jeg egentlig, det er helt på sin plads at være i seriøse overvejelser omkring fluffy, tyk vinterbeklædning. Det er lige før jeg vil gå så langt, som at sige, at jeg ville klæde mit sneklædte fortov formidabelt i sådan en panda-pels!

Indlægget kan indeholde affilliate

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOVEVÆRELSE SNEAK PEAK