B/W FURRY LOVE

FEMTE UDFORDRING: TELIA TV

IMG_1576

Sponsoreret af Telia

Jeg har hen over det sidste stykke tid fået stillet en udfordring af Telia. De kalder det: Netværkseksperimentet.

Her har jeg skulle teste forskellige tjenester, som Telia udbyder. I kan f.eks. læse om HBO og mine favoritserier her, om farmormusik-smag og Spotify her, om litteratur på lyd og Storytel lige her og sidst men ikke mindst mine tanker mere overordnet om netværk – og det at være online hele tiden – lige her.

Den femte og sidste udfordring handler om Telia Tv. Og det er faktisk noget, som vi har talt en del om herhjemme. Nu er jeg jo gift med en mand, der går umanerligt meget op i den slags – og han har da også anmeldt selvsamme tjeneste i begyndelsen af året på Go Morgen DK (det kan vist findes på YouTube, hvis man vil nørde helt ud), og derfor var denne tjeneste allerede én, vi har testet et godt stykke tid inden, Telia tilbød mig den for et par måneder siden.

Det, som er mest interessant ved Telia TV, synes jeg, er at det er muligt både at se hjemme, men også ude på farten på dine andre enheder. Især på farten på mobilen bruger vi det en del, f.eks. til Elin, når hun gerne vil se tv på de lange køreture op til sommerhuset eller så sent som i formiddags i venteværelset oppe hos lægen. Jeg benytter det også på min iPad.

I en moderne tidsalder må man sige, at vores TV-vaner for alvor er ved at ændre sig. Vi efterspørger i langt højere grad skræddersyede pakker, hvor vi selv kan bestemme over indholdet og rammerne for at benytte det. Og rent personligt ser vi herhjemme nok oftere TV på vores computer og iPads, end vi reelt gør på TV’et. Simpelthen fordi vi ønsker og foretrækker det mobilt. Også når vi er ude af huset. Og så er der naturligvis også scenariet, hvor én sidder og f.eks. spiller Xbox på fladskærmen, så andre må se Gift ved Første Blik, Kagedyst og andre livsvigtige programmer over tablets i sofaen 😉

IMG_1577

Kort opsummeret er Telia TV altså tilgængeligt på alle dine skærme via en app. Man kan bruge det både på mobil, tablet, computer og naturligvis på sin tv-skærm via Apple Airplay. Man kan dertil købe tilvalgspakker, som man kan supplere grundpakken med. F.eks. med mulighed for at leje film mm. Jeg synes, det er super smart. Og det er ikke en teknisk svær løsning, værd at bemærke.

Da dette som nævnt er den femte og sidste udfordring, jeg har fået her i Netværkseksperimentet fra Telia kunne jeg jo passende slutte med at opsummere:

For mig er netværk ikke bare dækning. Det er kontakt til mine omgivelser. At være tilgængelig og have tilgængelighed. Uanset til hvem og hvordan. Det giver kontrol, eller følelsen af at have det. Det connecter mig til mit netværk, min omverden og mit online liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

B/W FURRY LOVE