BLÅ ER DET NYE SORT

MIT KAGE GAME I DAG

P1390454

Hvis nogen tænker, at de da måske godt kunne toppe mit kage-game i dag, er jeg nødt til at slukke drømmen først som sidst. Det kan I ikke. Mit kage game i dag har været….ja, næsten legendarisk. Se selv:

P1390459P1390450P1390439P1390460

Om jeg har sukkerchok? Jaeh. Lidt. Gulerodsmuffins, æblekage, hjemmelavet skyr is, chokoladekage med cremefrøer, lakrids flødeboller, havregrynskugler, hjemmebagte boller med chokolade, skumfiduser og slikposer. Lige nu ligger jeg på sofaen og har det lidt hårdt. Men der er stadig ingen tvivl: Det var det værd! Jeg har sagt det før, men jeg er FAN af vores Halloween koncept. Og om ikke andet, hvis ingen andre grunde til at elske Halloween, så må det unægtelig være, at det er på denne tid af året, hvor Summerbird bedriver klodens bedste flødeboller!

Bøvs.

P1390458

 

2 kommentarer

 • Rikke

  Lækkert!

  Men det eneste jeg kan tænke på, er: Er det ketchup på chokoladekagen?? Eller hvordan er det blod lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hahaha 🙂

   Adr! Nej, dog ikke 😉 Det er jordbær kulis – smager seriøst godt. Min søde ven, der havde lavet denne uber seje kage, var også ophavsmand bag skyr isen. Kombinationen af sådan en snasket chokolade bombe, skyr is, jordbær kulis og frøer – det var GODT!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLÅ ER DET NYE SORT