FEMTE UDFORDRING: TELIA TV

PANDA PELS I STORMVEJR

IMG_1623FullSizeRender

Ja, jeg gav efter. Jeg følte for vamset panda-look fusk pels. Og jeg må sige, jeg er svært glad. Den og jeg skal nok blive gode venner over de næste måneder. Og meget oplagt måtte den smukke fakefur fra Storm & Marie luftes i stormen Gorm, haha. Faktisk har den været luftet en del, siden jeg købte den. Det er helt sikkert sådan én, der skiller vandene, men jeg er ligeglad. Jeg bliver glad af den. Og varm. To ret vigtige ting. Jeg købte den på Me & the Met, da jeg tidligere har haft gode erfaringer med deres lynhurtige levering her i hovedstadsområdet. Og da jeg i sidste uge havde et arrangement, hvor jeg pludselig besluttede at den skulle fragte mig varmt og blødt hen, var det en oplagt ‘udvej’. Det gode var så tilmed også, at de jo altid har en ekstra størrelse med. Hvilket viste sig at være ret godt, for den str. 38, jeg havde bestilt, var for stor. Så halleluja for super service. Leveret til dørmåtten, til tiden, uden at skulle returnere forkert størrelse.

Og apropos lige præcis Me & the Met, har jeg en ret god konkurrence i ærmet til jer. Hvis I er til dén slags. Så hold godt øje 😉

IMG_1643IMG_1632

Fakefur: Storm & Marie // strik: Dries Van Noten // støvler: Toga Pulla // tote: Goyard

***

4 kommentarer

 • Ditte

  Den er jo bare så flot og lækker, er helt vild med den! 🙂 Men er den nu til at holde varmen i? Jeg tænker hvis man skal fragte sig selv længere end bare til og fra en bil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, der må jeg nok endnu være svar skyldig, da jeg kun har haft den en lille uge 🙂 Men jeg tror det….jeg har de sidste to vintre haft en dejlig vamset fusk pels fra Stine Goya (prøv evt at søg her på bloggen, hvis du vil sammenligne), den har jeg brugt helt vildt meget. Naturligvis er der forskel på ægte pels og sådan en fusk pels 😉 Men jeg har været – og er stadig – meget glad for den jeg har fra Stine Goya. På de rigtig lede kolde dage, er der ikke meget andet end min kæmpe uformelige dun jakke, der duer, haha….og godt det samme, for på de dage, der bevæger man sig kun ud, fordi/hvis man SKAL. Og her er det ligemeget, om man ligner en stiv michelin mand, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker pels! 🙂 Er det forresten lang tid siden du har købt din tote?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak skal du have. Jeg købte den i marts, mener jeg, i London

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FEMTE UDFORDRING: TELIA TV