BØRNEVÆRELSET

PEACH WINTER

nude_edited-1

1. Silketørklæde: Baum und Pferdgarten // 2. Strik: Envii // 3. Lædernederdel: Toogoodtobebasic.com 4. Lædersleve: Rodebjer // 5. Slipons: Malene Birger

Jeg skal ikke kunne sige, hvad det er, der gør det. Måske en indre modstand overfor den vinter, der uundgåeligt venter lige rundt om hjørnet? I hvert fald drømmer jeg om en sart og lun peach-farvet vinter. Jeg er komplet forelsket i den smukke nederdel fra Toogoodtobebasic, både længde og farve er to die for. Jeg tror, den vil være lige skøn til casual sneaks som til festlige stilletter. Og jeg ved det godt. Det er ikke et udpræget praktisk vinter antræk. Men så alligevel. Det kan lykkes. Med et par fine strømper og en god uld eller kasmir strik, er det da ikke helt tovligt.

Og hvem har egentlig bestemt, at vinter er lig med sort, grå og mørkeblå? Det føles lidt som en trodsig 4-årigs magtkamp mod den uomgængelige faste aften-tandbørstning; Jeg kan ikke lade være med at udfordre vanen lidt. Vinteren er jo trods alt lang og mørk nok i forvejen. Jeg overvejer i hvert fald kraftigt, at give den nude modspil. Eller peach, om man vil….jeg vil nødigt fejlciteres for at have lovet bar mås i december 😉

Indlægget indeholder affiliate

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BØRNEVÆRELSET