BY THE SEA

SMÅ GLIMT #GULDLOGHOME

P1390524P1390500P1390508

Lidt små glimt fra vores lille nye hjem.

Som skrevet før, er der stadig lang vej endnu, og Rom blev bestemt ikke bygget på én dag. Men det begynder så småt at tage form i køkken/alrum og stuen og jeg tænkte, at jeg lige ville dele et par små rare glimt med jer, som jeg går rundt og glædes over i hverdagen netop nu. Jer, der også følger med på Instagram (@guldlog) har nok set det meste, men jeg føler nu godt, det tåler gengivelse. Og indtil jeg får samlet alle før og efter billeder og givet jer en ordentlig guidet tour, er dette fint brugbart. Især mit gamle hvide ‘vitrine’skab, som jeg har købt brugt på DBA fra et gammelt nedlagt ismejeri ELSKER jeg. Og det samme gør sig gældende med det store lysende E, som jeg har købt ude på Amager hos LebenCph.

P1390520P1390421P1390553

Planten er fra Ikea (overvejer at købe en mere, den er så fin og nem at holde, virker det til), gulvtæppe og dukkebarnevogn og vitrineskab og stole er købt brugt på enten DBA eller genbrugsbutikker, den sorte Kaiser Dell lampe er købt på loppemarked i Berlin, mens Paven lå inde i maven, den grønne marmor-platte er fra H&M Home og hylden på billede 2 er fra Ferm Living, mens maleriet er købt hos Kaiku.dk. Vasen med de røde grene er mundblæst og købt på et lokalt glaspusteri på Bornholm, hvor vi har sommerhus og det grønne marmor-sofabord, der kan skimtes, har jeg arvet.

IMG_1035P1390560

Teak skænken er også købt på DBA, det lille kul-maleri af en torso er købt på V&A i London under Alexander McQueen udstillingen, de grønne glasvaser er købt brugt for ingen penge og lampen på væggen er Planetlamp fra Pleasewaittobeseated, som jeg har købt hos Stilleben.

Husk at I kan se mere under mit hashtag #guldloghome på Instagram

I morgen tager jeg jer med ind i soveværelset 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BY THE SEA