SMÅ GLIMT #GULDLOGHOME

SOVEVÆRELSE SNEAK PEAK

P1390534bedroom

Et lille sneak peak på vores soveværelse. Vi har ikke gjort så frygtelig meget, men alligevel lavet lidt hurtige og nemme opdateringer, som gør, at vi føler det er hyggeligt og varmt nu. På sigt skal der gøres lidt mere, vi mangler stadig den rette loftlampe (hvis nogen har bud på, hvad der kunne klæde rummet, så kom endelig med det!), i den ideelle verden gad jeg også godt have et labert, svinedyrt og super smukt tapet – og så mangler der stadig en opdatering af den anden ende af rummet; et skab/en kommode og lidt væghængt hygge af en art.

Men når man har købt et hus, hvor samtlige rum skal istandsættes på den ene eller anden måde, i større eller mindre grad, er man nødt til at prioritere lidt. I både tid og finanser. Og vi har valgt at gå den nemme og billige vej med soveværelset for nu. I stedet har vi givet den gas i køkkenet og stuen og på Pavens værelse, som er rum, hvor vi opholder os meget og som trængte mere. Men selvom vi ikke gad brænde store summer af på soveværelset lige nu, vil man jo gerne, at der er rart og hyggeligt. Og det kan man heldigvis sagtens gøre på et lille budget. Vi malede gulvet, der var malet i forvejen (hvidt), har købt et stort blødt lækkert gulvtæppe og et par tunge gulvlange gardiner – og så har vi malet endevæggen støvet grøn og købt en polstret sengegavl, for at gøre rummet mindre klinisk og mere varmt.

P1390542

Det quiltede sengetæppe (der er vendbart og sort på den anden side) + puder + sengegavl er købt hos Ellos. Vores sengelamper er old-gamle og fra Ikea, tror jeg. Dem gad jeg også godt skifte på sigt. Sengeborde er fra Søstrene Grene og en fin kontrast med det lette lyse stel til den mørke og mere tunge sengegavl. Min matchende grønne kasse er købt for mange år siden på et loppemarked og indeholder en masse natcremer, bøger mm. så det ikke bliver for rodet at se på.

Billederne er fra Ilovemytype, som er et relativt nyt tiltag, jeg i en rum tid har skulet lidt til. Egentlig var det nogle helt andre plakater, jeg havde udset mig derfra, men der var så mange fine ting dér, og de her var alligevel for oplagte, synes vi – dels jf. den grønne farve, dels fordi vi jo ER familien Guld, haha.

Jeg kan bedst lide, at der ikke er alt for meget i gang i et soveværelse. Det skal helst være roligt og ‘varmt’ – så man stresser af og finder ro dér. Så det gør mig ikke noget, at vi har en meget simpel indretning her. Vores klædeskab har vi i et andet værelse og måske fordi vi indtil vi fik huset her, har boet meget thight og delt værelse med Paven, nyder jeg virkelig meget, at have et så enkelt rum. Og det har ikke været dyrt eller besværligt at lave. Rar pointe, når man stadig har et halvt hus, der trænger til en kærlig hånd 😉

13 kommentarer

 • Det ser virkelig rart ud! Det ligner sådan et hotelværelse som jeg gerne vil ha’ med hjem 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak skal du have søde du. Jeg forsøgte også at gå lidt ‘hotel-retning’ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er virkelig blevet lækkert med den helt rigtige hulestemning. Så fine farver og så lidt guld.
  Jeg synes Meny/Søren Roses Franklin Chandelier vil være super flot til rummet, afhængig af loftshøjden. Den skal kunne sidde så man ikke går ind i den nu den er over en seng.
  God fornøjelse med jagten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, den lampe er jeg også helt vild med, overvejer faktisk at købe den. Dog faktisk til stue/køkken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Og Franklin Chandelier skal selvfølgelig være i messing. Trend bazaar har den og har 20% på alt til og med i dag med koden blackfriday20.
  Jeg har selv lampen hængende i mit soveværelse med lysdæmper, så det er muligt både at lave hyggebelysning og arbejdsbelysning 🙂
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig cool ud!

  http://signeebbesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej, hvor ser det hyggeligt og fint ud! jeg har også kigget på den sengegavl MANGE gange (og ærget mig over, at vores seng kun er en 1 1/2 mands så den ikke passer i målene), for det gør virkelig meget for lækkerhedsfølelsen, synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, det synes jeg også 🙂 Jeg var heller ikke i tvivl om, at vi måtte have sådan en. Det gør virkelig en forskel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  SÅ flot! Er især ret vild med den grønne farve på væggen. Kan du huske hvad farvekoden hedder og hvor det er købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Mange tak, du er desværre ikke den første, der spørger og jeg må med skam meddele, at jeg ikke ved det – og ikke længere har bøtten. Beklager 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  må man evt se den anden ende af soveværelset eller få en beskrivelse? Er der hvide vægge rundt eller skabe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  hvordan ser resten af rummet ud?Hvide vægge/skabe? evt billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT #GULDLOGHOME