MIT KAGE GAME I DAG

I WISH

homesweethome

Jeg gad edder godt eje det her voldsomt fine sidebord i guldfarvet spejlglas fra AYTM. Manner, det er pænt. Det ville det også være med den rå læder potteskjuler fra Strups ovenpå. Og i samme ombæring kunne jeg da egentlig godt lige smide det smukke pudderfarvet og dråbeformede tæppe med i kurven. Haps. Jeg ser desuden for mig, at jeg med ild i pejsen og pudderfarvet fluffyness under fusserne kunne slænge mig i sofaen iført denne bløde og delikate ribkjole. Jeg kunne toppe det med en super smuk ørering, tilfældigt rodet hår og en cool digtsamling Amagermesteren i skødet.

I kan godt se det, ik? Jeg kan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIT KAGE GAME I DAG