DRAPPERET NEDERDEL & NOGET OM GENBRUG

2015 I OUTFITS

1

Nu hvor året lakker mod enden, kan vi jo lige tage et hurtigt tilbageblik på 2015 i form af min garderobe. Og ret hurtigt konstatere følgende:

Jeg har været meget glad for mine Stan Smith Adidas sneakers (ligesom forrige år), min blå trenchcoat fra Ellos, mine Bottega Veneta solbriller og min Goyard taske.

Jeg er (igen som forrige år) stadig meget glad for kimonoer. Om sommeren dyrker jeg åbenbart bare skuldre – mens jeg om vinteren øjensynligt bor i strik med høj hals. Jeg kan ret godt lide blå. Jeg går enormt meget i sneakers – note til selv: 2016 skal der lidt mere hæl på! Jeg har nærmest aldrig håret sat op, og går ret meget i bukser, åbenbart også om sommeren. Desuden er det lidt sjovt at se, at jeg selv føler, jeg går ok meget med farver og mønstre – men at dømme ud fra dette, er det hele alligevel ret afdæmpe?

Jeg ved ikke helt, om jeg har en egentlig stil? Har i hvert fald svært ved selv at spore mig helt ind på den. Måske….afslappet urban? Eller hvad tænker I? Og har I en favorit?

23

2 kommentarer

 • Camilla

  Du er vitterligt en helt urimelig smuk kvinde. Stor beundring herfra. (og så har du en bemærkelsesværdig og beundringsværdig tøjsmag)
  God aften herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ej, det var dog en ualmideligt rar kommentar! Særligt på en dag, hvor man sidder og føler sig helt mast og tudse gammel og grå. Tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DRAPPERET NEDERDEL & NOGET OM GENBRUG