JULEGAVEØNSKER

ÅRETS BLOG JULEKALENDER – BEHIND THE SCENES

julekalender15

Jeg synes, sagt i al beskedenhed, at det er nogle ret vilde præmier, der er med i dette års julekalender og det er tilmed nogle ret skarpe damer, jeg deler tjansen med i år, så jeg glæder mig til at løfte sløret for flere præmier i løbet af de næste uger.

Men jeg tænkte også, det måske kunne være sjovt for jer derude, at vide, hvordan og hvorledes vi egentlig kender hinanden. For ja – vi er jo først og fremmest blog kollegaer. Og har en hulens masse blog-relateret til fælles. Men vi er også, naturligvis kan man sige, meget forskellige og personligt synes jeg nogle gange, det er lidt sjovt at tænke på, hvad alt dette blog-halløj har ført med sig af socialt netværk, veninder og dejlige damer. Og i år er det altså et særligt dejligt hold. Jeg er så stolt af at dele december med dem.

MissJeanett

Hun var måske en af de allerførste blogs, jeg begyndte at læse. Især på grund af hendes rejsestof. Dengang var jeg ikke mor, tænkte heller ikke på at skulle være det – og min mand og jeg rejste rigtig meget. Jeg blev især tiltrukket af hendes naturlige og lette tilgang til netop dét at rejse og opleve, at udfordre sine egne vaner og hendes åbenhed og mod i bloggens indhold. Og det er jeg i øvrigt stadig. Jeanett tør tage emner op, som andre lader ligge. Og det er lidt sjovt, at Jeanett og hendes mand netop i dag virker til at have fået et rigtig rejse-barn, ligesom os.

 

Michala/ Bastabum

Jeg har næsten glemt, hvor og hvordan det startede? Vi har ’fulgtes’ så længe…..Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi gik fra at vide hvem hinanden var, til at man rent faktisk talte mere nært sammen? Men Michala er enormt sød og skøn og åben. Altid gæstfri og hjælpsom. Hendes datter MM dertil helt uimodståelig og deres tjekkede Vesterbro lejlighed altid åben for besøg og altan hygge. Jeg afventer stadig spændt en vin-date i deres smukke sommerhus. Flere af vores forrige branderter tåler ikke gengivelse her, haha….

 

Conni / Aniston

Jeg tror, jeg mødte Connie første gang, jeg var på den famøse tomattur. Og hvilken tur. Og hvilket møde! Det var ikke blot turen, som dengang var helt utrolig gennemført god og absurd indholdsrig – det var også især de mange skønne bekendtskaber, man fik undervejs. Her var Connie én af dem. Connie er først og fremmest SKIDE sjov og samtidig SKIDE dygtig og skarp. En ret god kombi, spørger du mig.

 

Dorte / By-Bak

Det helt samme gør sig gældende med Dorte, som med Conni. Jeg kendte hende ikke inden tomatturen. Og med skam må jeg meddele, heller ikke hendes blog. Jeg er EVIGT taknemmelig for, at jeg lærte både bloggen og dens ejermand at kende i de glohede tomatmarker…..Når man først har delt en halv balje mojito, en halv livshistorie og en hel nat under en svajende palme i tusmørke, er det svært ikke at holde af – ikke sandt? 😉

 

P for Pernille

Pernille har jeg fulgt længe. Hun er både helt ekstremt kyndig ud i børnemode, hvorfor hun har guidet og vejledt i alle afskygninger, når det gælder dette. Hun er samtidig et meget imødekommende, hjælpsomt og rart bekendtskab, som tilmed bor i et af mine absolutte favoritområder: Odsherred. Hvorfor hun også har vejledt og guidet mig her, når vi er i sommerhuset. Vi mangler stadig at smutte forbi med mænd en sensommerdag til en eftermiddagsvin, men det skal nok komme.

Som I kan høre, er alle disse fantastiske damer i dag blevet mere end ’bare’ et tilfældigt blogbekendtskab. Tænk, at det har bloggen OGSÅ ført med sig. Det er altså det absolut største privilegium ved at blogge. 

I dag skal kalenderlågen i julekalenderen åbnes hos Pernille. Og lad mig sige det med det samme: Jeg er fælt misundelig. Jer, der har fulgt mig længe ved nok, at netop DEN præmie ligger mit hjerte meget nær <3 

P1330565

Med Dorte og Michala på tomat-rov 😉

4 kommentarer

 • Ret hyggeligt at få et indblik I hvem de forskellige er 🙂 Jeg læser kun med hos dig og Jeanett, så kan ikke engang placere de andre ansigter under de tilhørende blognavne :see_no_evil: Men det må jeg lige gøre op for og kigge lidt rundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, ja det må du lige gøre op for Laura 🙂 Men yes, det er jo også det gode ved kalenderen. At skabe både inspiration og glæde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk vildt at tænke på, hvad blogging egentlig kan føre til sig af veninder og bekendtskaber. Nogle af mine nærmeste veninder i dag kender jeg faktisk gennem bloggen i sin tid. Og også instagram har udvidet min bekendtskabskreds virkelig, virkelig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, sådan har jeg det også. Det er ret vildt. Og ret unikt. Men selvfølgelig giver det også god nok mening; man finder jo gennem blogs ligesindende med fælles interessefelt – og nogle gange et ‘fælles sprog’. Og hvis man går til event mm. (hvilket jeg dog efterhånden sjældent gør, but still), så ses man også mange gange i løbet af et år f.eks 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULEGAVEØNSKER