IN CONTROL

AYTM – EN NY BOLIG FAVORIT

aytm

Kender I mærket AYTM?

Jeg blev opmærksom på AYTM (Udtales: Aijtem) for noget tid siden på Instagram og jeg synes virkelig, de laver nogle cool ting. Det er så flot design og samtidig ret underspillet, helt enkelt, rene linjer og eksklusivt udtryk. Og så virker priserne ikke helt urimelige. Egentlig faldt jeg først for deres totalt flotte spejl-bord, og det er jeg sådan set stadig forelsket i, men efterfølgende er jeg også brændt varm på deres dråbeformede puf og gulvtæpper samt de smukke sofapuder. Deres vaser og lysestager er også helt enormt cool.

Brandet er ret nyt, men jeg tror bestemt, det er nogen, vi kommer til at se meget mere til. Deres materialevalg og former er ret skandinavisk, men samtidig med et internationalt touch. Jeg skal i hvert fald have erhvervet mig nogle ting derfra.

Hvis I også er til den slags, så vil jeg i øvrigt anbefale at holde øje med bloggen de næste dage, da jeg har været så heldig at teame op med dem om en ret så overskøn præmie til én af jer.

I dag kan I jo desuden åbne en låge i julekalenderen hos Jeanett – og der er også tale om lækkert design dér i dag – nærmere bestemt Georg Jensen. Go go!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IN CONTROL