JULESHOPPING I HELLERUP

DRAPPERET NEDERDEL & NOGET OM GENBRUG

P1000047P1000052

Sådan så jeg ud juleaften. I nyindkøbt nederdel. Fra luksus genner til ingen penge. Hurra for den slags køb. Jakken er gammel og skoene viste jeg herinde for nyligt. De er også købt i genbrugsbutik. Jeg elsker den slags; Når man gør sig et rigtig godt køb, hvor man selv føler, man har gjort et lille kup.

Af samme årsag er jeg også begejstret for genbrug i indretning og bolig. Uanset om vi taler genbrugsbutikker, mine forældres gamle haveskur, dba.dk eller loppemarkeder rundt omkring, så elsker jeg at ose rundt den slags steder. Og jeg kan i hvert fald konstatere, nu hvor jeg er godt i gang med at indrette et helt hus, at jeg i den grad går all in på genbrug. Det har ikke som sådan været en taktik, et mantra eller en ideologi – det er bare blevet sådan, kan jeg se. Vores sofa er stort set det eneste nye, vi har købt, hihi. Jeg har nok bare en hang til ting med nostalgi og historie. Og jeg kan enormt godt lide at have fundet særlige ting selv, som ikke nødvendigvis alle har. Sammensat med mere gængse moderne ting naturligvis. Men fortællingen omkring mine ting, den betyder altså noget, må jeg nok konstatere. Og så nyder jeg i den grad selve “jagten”, som jeg snildt kan bruge timevis på.

I er flere, der har spurgt ind til dét der med genbrug. Både her på bloggen, på min Instagram og på Facebook. Hvor køber jeg? Hvordan går jeg til værks? Hvilke retningslinjer benytter jeg? Gode fif? Jeg overvejer at lave et sådant indlæg til jer. Er der noget, i den forbindelse, I godt kunne tænke jer at vide?

P1000044

Nederdel: Helmut Lang // læderjakke: Selected Femme // Støvler: Vic Matiè

4 kommentarer

 • Kristina K

  Jeg har også bemaerket dit talent for at finde laekre ting i genbrugsbutikker, og jeg er dybt misundelig, så ja tak til fif og adresser:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt generelt: Ja, tak.

  Jeg beundre dem som kan finde genbrugsguld, uanset om det er til hjemmet eller beklædningsgenstande.

  Hvorfor? Fordi jeg synes det er mere uoverskueligt end H&M og Zara sidst på dagen hvor alt roder.
  Så hvordan går man til værks, så det virker mere overskueligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej Sacha, det har jeg skrevet mig bag øret. Kan godt forstå, hvorfor det kan virke uoverskueligt 🙂 Det er det jo også, nogle gange. Godt nytår

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULESHOPPING I HELLERUP