ÅBNE LÅGER

ET KÆRLIGHEDSFORHOLD

leowulffbags

Taske nr. 1 HER // Taske nr. 2 HER // Taske nr. 3 HER // Taske nr. 4 HER // Taske nr. 5 HER // Taske nr. 6 HER // Taske nr. 7 HER // Taske nr. 8 HER // Taske nr. 9 HER

Nu er det jo ikke første gang, jeg herinde har luftet min kærlighed til Leowulff. Men hvorfor skulle jeg stoppe, når nu kærligheden blusser og blusser?

Jeg er ved hver sæson splittet imellem et sært dilemma: På den ene side er jeg spændt som et lille barn på at se, hvilke nye modeller der kommer, i håb om, at der er noget, jeg ikke kan leve uden, (og det er der hver gang). På den anden side håber jeg på det modsatte; da det efterhånden er lidt kriminelt.

Ikke desto mindre, så gør de det jo godt. Taskerne er i enormt god kvalitet, jeg har i hvert fald aldrig haft problemer med mine og priserne er rimelige. Jeg bruger mine til dagligt, cykler med dem i alt slags vejr og de har været med ude og rejse, de er med til fest – og med på sommerhustur.

Selv er min indre ravn lige pt. stærkt tiltrukket af nr. 1 og dens glimtende overflade, der i sollys får det til at se ud som om, der er strøet guldglimmer over tasken. Hvilken glimmergås kan ikke lide den slags? Men når det er sagt, så kan mindre også gøre det. F.eks. har de også en masse fede crossbody tasker under 2000 kroner ( 1790 & 1900) og andre sager under 1000dkk. Den fine clutch nr. 4 og det labre computersleeve nr. 9 måtte da også hjertens gerne finde vej herhjem. De forhandles foruden på Leowulffs eget site også hos f.eks Magasin og Boozt (hvor der faktisk er 30% på flere modeller).

Hvis du er mand – og mangler en gave til din kvinde, din søster eller din mor. Så tør jeg godt love, at en af de ovenstående bud vil vække glæde. Jeg føler mig ganske overbevist. Se bare her på min veninde gruppe:

IMG_2046

I DAG ÅBNES JULEKALENDER LÅGEN OVRE HOS BASTABUM, HVIS DU HAR BØRN ELLER KENDER NOGEN DER HAR, SÅ SKAL DU KLART FORSØGE DIG. DET ER KRÆS!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÅBNE LÅGER