I ØVRIGT

GENBRUG ER ALTSÅ COOL

XZZ3EBB1-OvbEnA9R9wxS-dC9TyxpSuUY35Z1GRT0R0

Ja, det synes jeg i alle tilfælde. Og jeg har haft det sådan, så længe tilbage jeg kan huske. Mine bedste kup er derfor også over ti år gamle. De er fra før det blev mere officielt acceptabelt, at nusse rundt i genbrugsbutikker. Og derfor var priserne dengang nogle helt, helt andre, end de ofte er i dag. I er mange, der har spurgt på Instagram, omkring min boligindretning og tips til indkøb af loppeguld. Under flere af de billeder, jeg deler med hashtagget #guldloghome kan man se, at jeg benytter mig rigtig meget af genbrug og vintagemøbler, arvegods mm. Jeg elsker det!

Jeg elsker at gøre et godt kup, jeg elsker ting med historie, ting med naturlig patina, jeg nyder selve jagten efter det helt rette item og så nyder jeg naturligvis også at sætte mit eget præg med disse ting. Jeg kan bruge lang tid i genbrugsbutikker, på loppemarkeder, på DBA og på mine forældres loft 😉 Til stor irritation for min mand, haha. Men jeg synes oprigtig talt, der er langt sjovere, end bare at gå ud og købe nyt. Det hele er dog en balancegang, der helst ikke skal tippe for meget til den ene side.

r83VXwZZ9VdhfJdwZgdfGvwxhL2Z3ZYcqAEOk9PkZcg

Jeg kan godt lide at blande med nyere ting, mere ‘moderne’ ting og skabe et personligt udtryk. Jeg vil naturligvis gerne lave et indlæg med gode råd og fifs til, hvordan jeg griber det an, hvor jeg ofte har held mm. i forhold til møbler og boligindretning. Så det kommer, helt sikkert! Men i dag skal det handle om samme tilgang til fashion.

For det gælder for mig hele vejen rundt. Nogen vil finde det sært. Andre vil forstå. Men der er mange ting, ikke alt, men meget, som jeg faktisk foretrækker at købe brugt. Det har jeg skrevet lidt om ovre på DBA bloggen, I kan læse det her, hvis I har interesse for den slags. De fleste af de ting, jeg er aller aller gladest for, både i mit hjem og i mit klædeskab, er fundet brugt. Det gør tingene langt mere unikke, langt mere personlige, ofte mere ‘autentiske’ – og min optik: derfor mere cool 😉

Husk i øvrigt at tjekke ByBak i dag. Dorte har nemlig nogle seriøst fine sager på spil. De ville gøre sig rigtig godt herhjemme i mit lille “vintage-hjem”….

Her er nogle eksempler på gode vintagefund, der har fundet vej til bloggen:

P1360079-680x390IMG_1328-680x519gul-malene-birger-cph-fw-13P1340107-680x400P1340306-680x489P1350895-680x422

(Fra øverst: MiuMiu tweed kappe, 70er slangsskindsclutch arvet gennem generationer, gammel Gucci sag, frynse uld kappe, Karl Lagerfeld nederdel og Yves Saint Laurent uniformsjakke).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT