2015 I OUTFITS

GODT NYTÅR 2016

DSC_4028

Billedet her er præ-Pave og fra dengang håret var længere, maveskindet strammere og stilethælen meget højere. Der var 80ér tema og vi stod det meste af aftenen på et tag hævet over Pilestræde i Indre By. Jeg var iskold og forfrossen – og helt ligeglad. Det var alletiders! I dag bliver festen nok lidt anderledes, vi har trods alt børn med, men heldigvis er de faktisk efterhånden så store, at vi reelt godt kan feste lidt, når de er lagt. Vi får ikke spoleret vores nattesøvn mere.

Vi skal blot være nogle venner samlet, og jeg glæder mig rigtig meget – har både pakket selfiestænger, truthorn, parykker, champagne og konfetti. Det kan ikke gå galt 😉 Paven har købt glimmer tylskørt og et Elsa diadem. Kort sagt: 2016 vi er KLAR.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

2015 I OUTFITS