RIGTIG GLÆDELIG JUL

HEJ FRA GULDMINEN

IMG_2371

Hej fra Guldminen. Sådan føles det ovenpå sådan en omgang jul. Sikken en masse dejlig familie tid, man har haft, masser af hygge og masser af mad (puuh) og mange dejlige gaver. Egentlig skal jeg være ærlig og indrømme, at det er mange år siden, at gaverne betød noget særligt. Men jeg må da nok sige, at jeg føler mig særligt begavet i år! Foruden en masse skønt boligrelateret, ligger her et fint lille udsnit.

Støvlerne har jeg haft med i en collage herinde tidligere i december og som vanligt er min svigermor vaks. Og så har jeg simpelthen fået en rejse af min søde mand. Er du vimmer, jeg glæder mig! Det bliver første gang, vi skal rejse uden vores lille Pave. Der så ikke er heeelt så lille mere. Det skal nok gå fint, vi har hver især været væk fra hende mange gange, vi rejser en del begge to, jeg skal faktisk allerede af sted om små 14 dage, men det er trods alt noget andet, når den anden forældre er hjemme med hende. Er dog sikker på, hun nok skal få nogle gode dage med bedsteforældrene. Mens jeg og manden nyder Madrid. Jubiiiii.

Digtsamlingen Amagermesteren er så fin. Jeg er erklæret fan. Læs den.

Jeg håber, I også er ved at komme op til overfladen efter det dybe dyk ned i julebuffeten? Jeg skal SÅ meget i gang med at løbe. Men nu skal vi selvfølgelig lige have overstået nytåret også 😉

Jeg har for øvrigt udtrukket en vinder af Kaiku-konkurrencen herinde, den heldige vinder Line har fået direkte besked på sin mail. Tusinde tak for jeres deltagelse.

IMG_2368

6 kommentarer

 • Årh, sikke en masse lækre sager!

  Ud over de hjemmelavede fyrfadsstager fra D, som naturligvis indtager førstepladsen, må jeg indrømme, at jeg blev svært glad, da min mand overraskede mig med en tur i Mulberry-butikken her i Aarhus. Dét havde jeg ikke lige forventet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh, det var da også en svært dejlig gave 🙂 Om end det jo ikke kan måle sig med hjemmelavede fyrfadsstager 🙂 Godt nytår til jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Hvor er støvlerne fra? De er virkelig fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Skønne gaver!
  En smule misundelig… når man holder gavefri jul, gaver til børnene selvfølgelig.
  Dog også lidt befriende, da julegaveræset er ret begrænset:)
  Min kæreste og jeg har rejst min. en gang om året. Fra vores datter var ca. 2,5 år, nu er hun 5 år. Sidst gik turen til NY i 10 dage og hun nød alle dagene, på ferie hos farmor/farfar og faster! Man skal ikke være så bange for at rejse uden børn, hvis man ved, at dem der passer er trygge ved situationen, så kommer det til at gå godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak, ja, det håber jeg også på. Det skal nok gå fint. Men er alligevel lidt nyt, når vi nu første gang afprøver det 🙂 Godt nytår til jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RIGTIG GLÆDELIG JUL