AYTM - EN NY BOLIG FAVORIT

JUL I NEW YORK

P1350355-680x388

Sådan her så min december ud for et år siden. Nu er det måske en lidt sen anbefaling, eftersom december lakker kraftigt mod enden, men ikke desto mindre: skulle du gå rundt og overveje, om New York  i december mon var en god ide, kan jeg på det kraftigste anbefale mit indlæg fra sidste år: 10 ting, du vil elske NY i december for. 

Pssst: Måske også hade en lille smule 😉 Men det er jo en del af charmen, ik? Som jeg sidder her og kigger ud på en grå og våd have med afpillede æbletræer og dråber mod ruden, kunne jeg i hvert fald godt drømme mig tilbage til New York. Det var sådan en skøn veninde tur! Og hvis man er bare en bitte smule fan af konceptet jul, så bør man næsten prøve det mindst én gang i sit liv.

I dag kan I vinde Hummel for 3000 kr ovre hos søde Pernille i dagens kalenderlåge. Så hvis I er til den slags, eller kender nogen, der er, finder I den HER.

ny2image-680x395

Morgenmad foran pejsen på The Hudson Hotel med byens summen lige udenfor. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AYTM - EN NY BOLIG FAVORIT