NEM OG HURTIG JULEKONFEKT

JULEGAVEØNSKER VOL. 2

Wishes

Som jeg skrev i mit forrige indlæg med julegaveønsker, så har jeg faktisk en hel del i år. Normalt kan jeg slet ikke finde nogen. Men jeg tror, det må hænge sammen med vores huskøb. Dels mangler vi meget til huset (og man får lyst til en masse nyt dimseri). Dels har jeg slet ikke shoppet til mig selv, som jeg måske “normalt” plejer det sidste halve år, fordi pengene er blevet brugt på bolig og istandsættelse og indretning. Jeg regner sådan set ikke med at få ret mange gaver, for det plejer jeg/vi ikke 😉 Så listen her er lige så meget som inspiration til jer derude. Men jeg gad godt, at alle de ovenviste ting på mystisk vis havnede under træet d. 24. dec, haha.

1. Jeg er blevet lidt budt af et galt duftlys. Ved ikke lige hvad det går ud på. Men de er bare rigtig hyggelige og skaber stemning. Dem kunne jeg godt bruge flere af.

2. Lampen her er fra Secto og jeg synes, den er åndsvagt flot. Den ville pynte mægtig fint herhjemme. Har faktisk drømt om den. Så er den gal….

3. Jajajaja. I behøver virkelig ikke kommentere på mit forhold til Leowulff tasker. Men man kan altså ikke få for mange! Og slet ikke, når man faktisk ikke ejer en sort. Endnu!

4. Jeg elsker den her serie fra Stelton. Vi havde den i mit barndomshjem. Min mor har stadig dele af stellet. Jeg gad godt have køkkenet fuld. Det er så klassisk og stilrent og samtidig lidt råt.

5. Camel, kappe, vandfaldseffekt, tyk kvalitet, Stine Goya. Tjek, tjek, tjek og TJEK.

6. Smukt samarbejde mellem New Works og By Malene Birger

7. Se dem lige disse keramik banditter. Er de ikke skønne? De ville pynte på ethvert skrivebord.

8. Elsker denne smukke velour puf fra AYTM.

9. Mangler virkelig et par pæne, sorte, enkle høje støvler.

10. Er en sucker for Made a Manos smukke lavasten. Undersøgte faktisk muligheden for at få en hel væg med disse i vores nye køkken. Jagten stoppede dog ca. samtidig med at de sendte prisoverslag, haha. GOSH en stk. pris. Men de ER bare smukke.

11. Jeg har virkelig fået mange ryg problemer lige pludseligt. Hej 80-årige krop. Smut lige, gider du? Jeg orker virkelig ikke rende rundt og ligne én, der har tabt sit gangstativ, så jeg tror, det er på tide, at komme i gang med mit løb igen. Nye sko er derfor et must. Disse fra Under Armour kunne være et godt bud.

***

HUSK DAGENS KALENDERLÅGE: DEN ÅBNES I DAG HOS SØDE JEANETT, OG JEG STÅR FAKTISK AKUT OG MANGLER NETOP DEN PRÆMIE. I finder dagens kalenderlåge lige HER. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEM OG HURTIG JULEKONFEKT