B/W FURRY LOVE

JULEGAVEØNSKER

wish

Indeholder affiliate

Ak, når man har købt hus, kan jeg afsløre, at man har maaaaange julegaveønsker, haha. Også ret mange halv-kedelige af slagsen. Men ikke desto mindre meget presente. Det skal dog ikke forhindre mig i også at overveje lidt mere ‘kulørte’ ønsker, måske endda et par rigtig ego-agtige nogle, som kun jeg får gavn og glæde af 😉 I år kan jeg fylde flere ark. Naturligvis har huskøbet en hel del med dette at gøre, men alligevel lidt underligt…..

1. Jeg er løbet tør for min absolutte favorit all time YNDLINGS Parfume fra Laboratory Perfumes. Der er tale om en regulær begyndende krise. Jeg elsker den. Faktisk i ordets reelle betydning. Jeg har aldrig været SÅ glad for en duft. Og heller aldrig nogensinde fået så mange komplimenter for en duft.

2. Den her vest fra Baum und Pferdgarten er noget af det smukkeste. Den er en kombi af alle de ting, jeg holder mest af i moden lige nu: vest-look, der tillader tykke trøjer under, marineblå og rå frynsede kanter. Pæn med pæn på.

3. Digtsamling Amagermesteren af Maria Gerhardt. Jeg var vild med hendes forrige udgivelse ‘Der bor Hollywood stjerner på vejen’, så det må være på sin plads at give denne en chance.

4. Et par uhumsk dyre sneaks. Bare fordi, der står Valentino på flappen. Helt gak i låget. Men det er jo julegaveØNSKER, ik? Og jeg finder dem lige så urimeligt pæne som dyre…Bilder mig ind, de vil passe til alt, hvad jeg ejer og har.

5. Jeg er ret pjattet med den her cool og smukke Molecular lamp fra House Doctor. Den kan altså noget. Har kigget på den længe. Og været i tvivl om den mon var for tynd i sin fylde. Men jeg er nået frem til, at den er perfekt. Faktisk.

6. Mere duft til damen. Hun er tørlagt!

7. Verdens pæneste gummirøjser. Jeg mangler dem i mit liv.

8. Er på jagt efter smukke, enkle bogkasser. Jeg skal have mine bøger ud af flyttekasserne – og jeg tænker at en sådan fætter her kan afhjælpe problemet. Jeg ved ikke helt hvorfra endnu. Der er mange varianter. Men bogkasse er kodeordet!

9. Er så enormt i desperat need efter en ny cykelkurv, at jeg næsten ikke holder det ud. Min nuværende er alt det, den IKKE skal være. Og den her skønne fætter, den er omvendt ALT det, den skal være. Rummelig, enkel, rå, firkantet, simpel og funktionel.

10. Flere pæne sko. Fordi dem kan man ikke få for mange af. Og marineblå velour gør mig både ekset og ør. De kan b.la fåes her.

11. Flere pæne lamper. Fordi dem kan man øjensynligt heller ikke få for mange af. Særligt ikke med nyt hus. Jeg vil undlade at uddybe, hvor mange lamper, der står på ønskesedlen. Men det her er ikke det komplette billede, host 😉 Jeg anede ikke, vi manglede så meget lys, haha…Men se lige denne skønhed. Ret smuk i alt sin stilrene enkelhed.

Og nååå ja – skulle jeg snige et ekstra ønske ind, måtte det være at vinde dagens kalenderlåge ovre hos Jeanett. Manner, det gad jeg godt. Sikken en præmie. I finder den lige her. 

***

3 kommentarer

 • Jeg har lampen i versionen med 7 pærer, og den er superfed! Har ikke fået hængt den op endnu, men glæder mig til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, den er nemlig. Den er så smuk. Jeg har også set nogen skifte pærer til nogle meget store pærer – og det så mega godt ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har købt ret store og runde glødepærer til min, bliver så fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

B/W FURRY LOVE