NYE NITTER TIL FØDDERNE

JULEKALENDER 14 DEC: GAVEKORT TIL KAIKU

Kaikuvind

1. Broste bestik rosegold // 2. Sengesæt fra By Nord // 3. Lampe fra House Doctor // 4. Lampe fra House Doctor // 5. Plaid fra By Nord // 6. Skål i keramik fra Broste // 7. Dad krus fra Liebe // 8. Rack reol fra House Doctor // 9. Morgenkåbe fra Karmameju // 10. pude fra Luckyboysunday // 11. Stentøjstallerken fra Broste // 12. Marmorbord grøn fra Ferm Living

Når man lige har købt et hus til sig selv i ‘julegave’, er det næsten klart, at det er med en vis form for misundelse, at jeg udlodder dagens præmie. Uf, hvor gad jeg godt deltage selv, haha.

I dag kan I vinde et gavekort på 2000 kr. til min all time favourite onlineshop, når det kommer til design, bolig og dims: Kaiku.dk

Der er næsten ikke det, de ikke har. Stort set alt derinde falder i min smag. Det er ærlig talt ret belastende. Alene dét, at skulle lave dette indlæg har nu medført en saved items liste længere end hvad skærmen vil vise mig. Ovenover har jeg udvalgt et par af mine egne favoritter. Nogle af dem ejer jeg allerede, f.eks de fine Broste stentøjs tallerkner og puden fra LuckyboySunday. Og så kunne jeg godt bruge noget blommefarvet i mit liv, gerne i form af dette sengesæt. Og en lun morgenkåbe og en plaid til de kolde morgener i huset. Og lamper. Mange lamper……

Foruden webshoppen har Kaiku en fysisk butik i Aarhus i smedens værksted, som minder om et råt New Yorker loft. Denne har jeg stadig til gode at besøge. Men jeg har bestemt heller ingen problemer (host) med at webshoppe 😉 Hos Kaiku har de en stor kærlighed til skandinavisk design, ligesom jeg. Og hvem kan ikke bruge noget nyt til boligen?

For at deltage skal I:

1/ Like/Synes godt om indlægget nederst til venstre på den blå Facebook “knap”.
2/ Skriv en kommentar med et link til den ting, I allerhelst ville købe for gavekortet. I finder hele sortimentet HER. 

Konkurrencen løber indtil torsdag kl. 15.00, hvorefter jeg trækker en vinder.

 

280 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYE NITTER TIL FØDDERNE